« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Riktig å vrake Northug?

betalte spørreundersøkelser på nett

Det har vært en tung sesong for Northug. De store plasseringene har uteblitt og sankingen av poeng har vært minimal. Trønderen har også måttet slite med tillitt fra det norske landslaget. Samtidig har vi sett glimt av gammel storhet og han viste under VM i februar at han fortsatt er å regne med.

Det måtte blir bråk, ...igjen..., da landslaget skulle avslutte sesongen i Canada og Northug ble funnet for lett og ikke ble funnet verdig en plass blant Vidar Løfshus ti utvalgte gutter. For det er jo «kongen» av norsk langrenn det er snakk om.

En mann som har gitt oss mangt et godt minne fra skisporet. Hvor var vel du når Northug parkerte svenskene og gikk baklengs over mållinja? Det burde jo være en selvfølge at Northug er med...eller er det slik? Skal noen ha sesongkort til landslaget uansett resultater?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: NORTHUG

Debatten har rast i media og alle mulige eksperter har selvfølgelig uttalt seg. Hva mener så du? Burde Northug få mer tillitt på landslaget? Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de synes om at trønderen måtte ta til takke med vårsola i Oslo istedenfor grønne skoger i Canada. 1007 personer har gitt sin mening i vår undersøkelse. Her er resultatet:

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

Riktig å vrake Northug til verdenscup-avslutningen i Canada?

  • Ja 20%
  • Nei 47%
  • Kjenner ikke til saken 33%

 

Som vi ser er det svært mange som er kritiske til vrakingen av Northug ifølge våre spørreundersøkelser. Bare 20% mener det var riktig å la ham være hjemme. En god porsjon er usikre fordi de ikke kjenner til saken godt nok.

 

TALENTER OG KOMETER

spørreundersøkelser på nettDet er ikke tvil om at langrenn er i støtet i Norge. Det kryr av talenter og kometer. Mange legger ned veldig mye tid på å komme gjennom nåløyet. Da skjønner vi kanskje også at jobben med å velge ut et dusin gutter som skal gå med flagget på brystet, kanskje er mer utfordrende enn vi aner.

Kanskje må vi gi Vidar Løfshus litt kreditt for å tørre å ta vanskelige og diskuterbare avgjørelser og ikke bare gi ham pepper for de valg han gjør som leder. Mulig har Northug også seg selv å takke for det konstante bråket rundt sin personlighet og pasjon for ski.

 

Noe sier meg at sirkuset rundt denne mannen ikke er over på en stund... 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.