« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: DAB versus FM-nettet

betalte spørreundersøkelser på nett

2017 har allerede blinket seg ut som et historisk vendepunkt hva angår radio i Norge. FM-nettet er i ferd med å slukkes og det er digital radio som overtar.  Noen sitter med tårene i øyene, andre er irriterte over overgangsproblemer for det nye nettet, mens mange vil hevde at dette uansett ville komme og var høyst uunngåelig.

Selvfølgelig er Norge først ute. Bit for bit av landet vil over seks etapper begynne å bruke DAB istedenfor FM-nettet. Når året er omme er norsk radio digitalisert. Det betyr flere kanaler enn dagens tilbud og dessuten flere nisjekanaler rettet mot ulike aldersgrupper og interesser, som musikk, nyheter, underholdning og mer.

Radio.no skriver at det på nåværende tidspunkt finnes 24 riksdekkende kanaler å velge mellom. Du trenger en DAB-radio eller du kan velge å lytte over internett eller via TV-mottagere. De nye radione vil enda ha FM-mottak integrert, slik at du fremdeles kan høre på lokalradio, men riksdekkende radio vil bare være på DAB.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: DAB VERSUS FM-NETTET!

spørreundersøkelser radioDigital radio skal visstnok gi oss stabile lytteforhold og skurr-fri lyd. Og det høres jo perfekt ut når vi attpåtil kan velge mellom flere kanaler med ulikt innhold. Ikke alle har vært like begeistret. Problemer med det digitale nettet, overgangen til nye radioer og fiberbrudd i nødvendige kabler, har skapt uro.

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de tenker om forandringene som finner sted innen radio i Norge. 1088 respondenter uttrykte sin mening. Og her er resultatet fra våre spørreundersøkelser:

 

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER: RADIO 

Er du fornøyd med DAB istedenfor FM-nettet?

  • Ja 33%
  • Nei 39%
  • Vet ikke 28%

 

Det synes å være noe usikkerhet rundt DAB-radio i det norske folk, i hvert fall om vi skal tro våre respondenter. Andelen som er fornøyde og andelen som ikke er fornøyde er omtrent like store, med flest som er misfornøyd. En stor andel forholder seg også usikre og svarer «vet ikke» (28%).

Hva er din mening? Hva ville du svart i våre spørreundersøkelser på nett? Kanskje har noe av usikkerheten rundt DAB å gjøre med at digitaliseringen enda ikke har funnet sted på mange steder og at nye ting alltid må gå seg til. Nå er det derimot ingen vei tilbake.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkelserDersom du har meninger om mangt og mye og kunne tenke deg å svare på små mini-polls eller større spørreundersøkelser, da bør du bli en del av Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på e-post og disse svarer du på hvor ofte, hvor og når du måtte ønske det. For innsatsen tjener du belønninger.

Dine meninger er verdifulle. Som forbruker sitter du inne med nyttig informasjon som bedrifter og selskaper er i behov av. Slik kan produkter og tjenester videreutvikles eller nye kan utformes. Gode tilbakemeldinger betaler seg. Og det kommer deg til gode.

Gjennom våre spørreundesøkelser på nett kan du tjene penger via PayPal eller gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du kan også vinne i våre kvartalsvise premietrekninger. Det er gratis å være med og vi tar ditt personvern på alvor. Les mer om Meningstorget her på våre nettsider.

 

Bli med i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.