« Tilbake til blogg

Mesternes Mester mest populært i spørreundersøkelse!

betalte spørreundersøkelser på nett

Hver eneste uke benker vi oss ned foran TV-skjermen og følger spent med på favorittserier, filmer, reality-program og ferske nyheter. Tall for de siste 52 ukene viser at gjennomsnittlig TV-titting beregner seg til 159 minutter daglig. Det vil si 2 timer og 39 minutter.

Kantar TNS kommer ukentlig med ferske tall for hvilke programmer vi følger på TV. I uke 6 i 2017, brukte vi 178 minutter på TV hver dag. For aldergruppen 15-49 år var tallet 122 minutter. Dette var dessuten en økning på tre minutter i forhold til uke 5.

Se også: Spørreundersøkelser på nett om TV-strømming.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: THE STREAM, MESTERNES MESTER ELLER 71`NORD?

Ved siden av å måle omfanget av TV-tittingen, måles også hvilke kanaler som fikk mest oppslutning og hvilke TV-program som var mest populære i inneværende uke. De fleste store kanalene jobber strategisk med å komme opp med TV-satsninger som fenger og lokker seerne. Det er med andre ord en real kamp om kvotene.

Vi spurte nylig våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvilket program de foretrekker av tre ganske så populære TV-program på ulike kanaler. The Streams på TV2, Mesternes Mester på NRK og 71`Nord på TVNorge.

I alt var det 819 respondenter som ga sin respons og slik ble resultatet i vår undersøkelse:

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVEM FORETREKKER DU AV DISSE?

 • The Stream 23%
 • Mesternes Mester 40%
 • 71` Nord 37%

 

 

UNDERSØKELSER: NRK MED MEST OPPSLUTNING BLANT TV-SEERNE!

spørreundersøkelser på nettIkke uventet er det statskanalen som har den største andelen av den totale seertiden blant personer over 12 år ifølge Kantar TNS. Med 36,6% er NRK et godt hakk foran TV2 som oppnår 21,3%. Deretter følger TVNorge med 5,2%, NRK2 med 4,2% og TV3 med 2,9% andel av seertiden.

Derimot viser tallene at dersom vi tar for oss aldersgruppa 15-49, så er forskjellen mellom NRK og TV2 faktisk utlignet og begge havner på rundt 24% oppslutning av TV-tiden, med TV2 hakket foran.

Så, hvilke TV-program er det som får mest opppslutning hos oss TV-tittere? Her er noen utvalgte program fra de ulike kanalene for uke 6:

 

NRK

 • Nytt på Nytt 1 032 000
 • Mesternets Mester 927 000
 • Skavlan 856 000

 

TV2

 • Farmen kjendis fotsetter 1 438 000
 • Nyhetene 958 000
 • Senkveld med Thomas og Harald 662 000

 

TVNorge

 • 4-stjerners middag 208 000
 • Aamoth og Kjus på bortebane 151 000
 • Jegertvillingene 114 000

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

betalte spørreundersøkelserTV-boksen eller skal vi heller si flatskjermen opptar ganske mye tid av våre liv. Dessuten er mediene med og former vår forståelse av samfunnet og meningene vi opparbeider oss om hva som skjer rundt oss. I hverdagen bruker vi produkter og tjenester som er nødvendige i den daglie rytmen, noe du garantert har synspunkter på.

Næringslivets aktører er i behov av gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Derfor investerer de ressurser slik at de kan innhente den informasjonen de trenger. Dette kommer deg til gode. Meningstorget kobler deg som forbruker opp mot bedrifter og selskaper gjennom spørreundersøkelser på nett. Og for innsatsen belønner vi deg!

Du kan tjene penger, gavekort og ikke minst lodder til vår kvartalsvise premietrekning. Det er helt gratis å være med og du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser. Du kan lese mer her på våre nettsider.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.