« Tilbake til blogg

Pendler du til og fra jobb? Slik bruker du tiden effektivt!

betalte spørreundersøkelser på nett

Er du en av mange som daglig pendler til og fra jobb? En artikkel fra Aftenposten i høst estimerer med over 80.000 pendlere bare i Akershus som reiser mellom bolig og jobb i Oslo. Tar man med mulige pendlere i andre større og mindre norske byer, blir tallet adskillig høyere.

Det betyr at vi bruker mye tid i bil og kanskje i endelange køer med mye ventetid. Det betyr derimot ikke at denne døtida ikke kan benyttes til noe produktivt. Her følger noen eksempler som garantert vil gjøre pendling mer interessant.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

spørreundersøkelser på nettDe fleste av oss sitter nå med en smarttelefon i hånda og selvfølgelig har vi flust av trafikk inkludert i abonnementet. Dette gir deg uante muligheter. Hos Meningstorget kan du svare på spørreundersøkelser om merkevarer som du selv bruker i det daglige og som du har interesse av. Til gjengjeld tjener du belønninger for innsatsen.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på siden og deretter følger du videre anvisninger på e-post. Så er du i gang. Du får tilsendt undersøkelser på e-post og kan svare på disse når og hvor du ønsker det, ja til og med når du sitter i bilen og pendler til og fra jobb. Del dine meninger og tjen belønninger.

 

STUDER OG BLI VIS

Mens du sitter der i saktegående køer, hvorfor ikke bestemme deg for å studere noe? Det finnes uttallige kurs som tilbys over nettet innen ulike studieretninger og som omfatter svært mange emner. Flere norske og utenlandske aktører tilbyr kurs der du leser artikler og følger undervisning gjennom små videosnutter.

Dette kan være en lur måte å skaffe seg ekstra innsikt og kompetanse på. Det kan være vanskelig å finne ledig studietid i løpet av en hektisk dag. Men da gjelder å bruke den tida som er tilgjengelig.

 

KJØP DEG EN LYDBOK

spørreundersøkelser mobilLiker du bøker, så kan lydbøker være det som gjør at turen til og fra jobb synes å gå raskere enn før. Mange bøker kommer i dag også i lydform, slik at du kan spille disse av i bilen mens du kjører. Du kjøper dem hos en bokforhandler på nettet og spiller dem av digitalt i bilen.

For deg som ikke er den store lesehesten, så kan jo dette være et godt alternativ. De fleste av oss liker en god historie, men kanskje kvier oss for å sitte med boka i hånda. Tar du spørreundersøkelser på nett, kan du jo også tjene penger slik at du kan kjøpe deg lydbøker hos for eksempel Bokkilden.

 

SETT OPP HANDLELISTE OG KJØP PÅ NETTET

De aller fleste av oss må innom matbutikken i ny og ne. Da er det både praktisk, tidsbesparende og mer økonomisk med en plan for hva man ønsker å kjøpe. Så mens du pendler til jobb med bil, buss eller tog, så kan det være en god ide å lage seg en liste.

Og ønsker du å spare deg for stresset med å reise innom matbutikken på vei hjem, så finnes det flere og flere aktører som nå tilbyr å kjøre varene hjem til deg på døra. Du klikker av for hva du vil ha på nettet, betaler og vips så har du spart deg for mye oppstyr.

 

- Kanskje har du egne ideer for hvordan man kan bruke tida når du pendler. Å lese en bok, spille et spill eller se film er også gode muligheter, eller kanskje bare slappe av uten å tenke på noe som helst. Ingen dum ide i et samfunn hvor alt skal skje fort og der vi har trange tidsplaner. -

 

BLI MED I GRATIS SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkelser på nettDersom du har en mening om mangt og mye og du kunne tenke deg å gi dine synspunkter om produkter og tjenester du bruker i det daglige, da bør du bli en del av Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett via e-post og ved å fullføre disse tjener du belønninger.

Det er helt gratis å være med og du bestemmer selv innsatsnivået. Du velger selv hvor ofte, hvor og når du deltar i våre undersøkelser. Med andre perfekt til din reise på vei til skole eller jobb. Du deler dine meninger og blir betalt for det.

Meld deg opp her på siden og følg videre anvisninger på e-post. Meningstorget er en del av SSI som er verdensledende på innsamling av data over nett. Ta del i vårt meningsunivers.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.