« Tilbake til blogg

Vinn premier på nettet og få belønning for dine meninger!

betalte spørreundersøkelser på nett

Visste du at Meningstorget hvert kvartal deler ut hele 35.000 kroner til en heldig vinner som svarer på våre spørreundersøkelser på nett? ...Hvis ikke bør du henge deg på videre. For hos Meningstorget, premierer vi deg på mange ulike måter. En av disse er lodder til våre premietrekninger.

Når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett, tjener du belønninger. Dette kan være i form av lodder. Disse samler du deg opp i forkant av en ny trekning. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto flere lodder vil du ha med i trekningen som finner sted fire ganger i året.

Alt du trenger å gjøre er altså å dele dine meninger. Det er helt gratis å være hos Meningstorget og du kan enkelt melde deg opp her på siden. Deretter følger du anvisninger på e-post og fullfører enkelte profilundersøkelser slik at vi kan sende deg relevante undersøkelser som passer din livssituasjon og interesser. Og så er du straks igang med dine aller første spørreundersøkelser.

 

VINN PREMIER OG FÅ BELØNNINGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkelser på nettDet vil alltid stå oppført før en spørreundersøkelse starter, hvilke belønninger du tjener ved å fullføre undersøkelsen. På «din-side» har du til enhver tid full oversikt over hvor mange lodder du har opptjent deg og dessuten oversikt over andre belønninger du mottar gjennom å svare på våre undersøkelser.

Ved siden av muligheten til å vinne premier, får du også poeng når du fullfører våre spørreundersøkelser og disse poengene kan du veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente og svært populære nettbutikker i Norge. Blant disse finner du H&M, NetOnNet, CDON.COM, Zalando, G-sport, Bokkilden og mange flere. Klikk her for å lese mer.

Dessuten kan du veksle inn poengene dine i gavekort fra iTunes. Dermed kan du sikre deg favorittmusikken din og de aller beste filmene ved hjelp av Meningstorget. Du deler dine meninger samtidig som du skaffer deg ny hits til din musikk-kolleksjon og sørger for gode filmopplevelser i hjemmet.

 

TJEN PENGER OG GAVEKORT I GRATIS SPØRREUNDERSØKELSER HJEMMEFRA

tjene penger på nettMed litt innsats kan du tjene gode belønninger hos Meningstorget. Du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Du får tilsendt invitasjoner til undersøkelser via din personlige e-post og du velger selv om du vil delta eller ikke.

Vi bruker også responsivt design, slik at du kan koble deg opp mot undersøkelser både fra hjemme-PC, bærbar, nettbrett og smarttelefon. Dersom ingen ny invitasjon har kommet på e-post, kan du også når som helst logge deg inn på «din-side» for å se om det er ledige spørreundersøkelser som du kan delta i.

Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. Vi har også en Facebook side der vi poster artikler, resultater fra spørreundersøkelser og kampanjer i ny og ne. Bli en del av oss i dag og påvirk fremtiden og samfunnet du er en del av.

 

Vinn premier du også – bli med i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.