« Tilbake til blogg

62,5% skal ikke gå i 17.mai-tog! | Spørreundersøkelser

17.mai er en dag full av tradisjoner og på Nasjonaldagen er det mange av oss som enten går i tog eller som er tilskuere til den store festen. Barn, foreldre, musikkorps og andre grupper marsjerer i gatene med norske flagg, roper hipp-hurra og synger ja vi elsker dette landet. Det yrer av liv og dette er et stykke Norge ingen kan måle seg opp imot.

Noen av oss deltar også i flere tog iløpet av dagen. Ved siden av det tradisjonsrike barnetoget, er også borgertoget svært populært der organisasjoner, klubber og foreninger marsjerer gjennom gatene.

Russetoget er kansje det mest elleville toget med applegøyer, vannkanoner, musikk og politiske budskap som skal få oss til å smile. I tillegg har mange vokst opp med fakkeltog som ofte gjennomføres av byens kirkesamfunn.

Hvilke tog skal du gå i på 17.mai?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: 17.MAI-TOG

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse knyttet til Nasjonaldagen for å kartlegge hvordan vi nordmenn feirer 17.mai, med dens aktiviteter, gjøremål og mattradisjoner. Et av spørsmålene var knyttet til i hvilken grad vi går i tog på Nasjonaldagen.

Her kan du se resultatet fra undersøkelsen:

 

nasjonaldag, spørreundersøkelser, tog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når bilder fra slottsparken med tusenvis av barn som vaier med flaggene ruller over TV-skjermene og når bilder fra kroker og kriker i vårt langstrakte land viser nordmenn som går i tog og som tuter og synger, så skulle man jo tro at de aller fleste av går i tog på Nasjonaldagen.

Men, det er ikke nødvendigvis slik. En del av oss har etterhvert inntatt tilskuerplassen, og det er til syvende og sist den unge generasjonen som er mest involvert i togene, sammen med foreldre og lærere. Borgertoget endog sørger for at vi fremdeles har muligheten til å marsjere gjennom gatene idet som kan sies å være et særnorskt stolt fenomen – den norske Nasjonaldagen - 17.mai!

 

TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

tjene penger, spørreundersøkelserMeningstorget har et stort panel i Norge med nordmenn som ukentlig svarer på spørreundersøkelser på nett. Vi sender ut undersøkelser på vegne av organisasjoner, bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Og DU er eksperten vi trenger.

Din mening er viktig. Derfor blir du belønnet for å gi dine synspunkter når du svarer på spørreundersøkelser hos Meningstorget. Det er gratis å være med og du velger selv hvor ofte, når og hvor du svarer på våre undersøkelser.

Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. For hver spørreundersøkelse du fullfører, får du poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du mottar også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

 

Bli med i Meningstorget i dag, tjene penger og la din mening bli hørt!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.