« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Hvem vinner Champions League?

Det blir en elektrisk stemning på mektige Giuseppe Meazza i Milano den 28.mai når Real Madrid og Athletico Madrid inntar den italienske storstua. Erkerivalene møtes igjen til dyst for å sikre seg det gjeveste trofeet innen klubbfotball – nemlig å vinne selveste Champions League.

Hvem som til slutt løfter pokalen til øredøvende jubel, med en masse glitter og til ellevill jubel, gjenstår å se. For to år siden var det Real Madrid som stakk av med seieren etter at Sergio Ramos prikket inn målet som førte til ekstraomganger på overtid av fulltid. I forlengelsen fant Real Madrid nettmaskene tre ganger til Atleticos fortvilelse.

Men nå er det match igjen og de to Madrid-lagene kjenner hverandre godt.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVEM VINNER CHAMPIONS LEAGUE?

Før semifinalene i Champions League spurte Meningstorget sine respondenter om hvilket lag de trodde kom til å vinne turneringen av Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City og Atletico Madrid.

Som resultatene viser var det mange som hadde tro på at Bayern Munchen skulle ta seg helt frem til den store finalen, men som vi vet måtte de bite i det sure eplet og innse nederlaget. Real Madrid fremstår som den store favoritten, mens Mancherster City får outsider-stempelet i vår undersøkelse. Det holdt nesten for det britiske laget, men var ikke gode nok da det gjalt som mest.

 

Her er resultatet av vår spørreundersøkelse på nett:

champions league, meningstorget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er det bare å sikre seg at lørdagskvelden i slutten av mai ikke er booket med andre gjøremål. Istedenfor gjelder det å invitere over venner, tenne grillen, kanskje rigge til storskjermen og sette seg godt til rette, for dette blir match. Dette er slaget om Spania, om Madrid, om ære og underkastelse.

 

BETALTE MARKEDSUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Dine meninger har stor verdi og DU kan være med å påvirke fremtiden gjennom å heve røsten og fremme dine synspunkter.

Dette kan du gjøre ved å fullføre våre spørreundersøkelser på nett. Meningstorget fungerer som et bindeledd mellom deg og samfunnets aktører. Det er helt gratis å være hos Meningstorget og du blir belønnet for innsatsen når du deltar i våre spørreundersøkelser.

For hver undersøkelse du fullfører, tjener du poeng, lodder og donasjoner. Poengene kan du over tid veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Loddene inngår i vår kvartalsvise premietrekning der vinneren stikker av med 35.000 kroner. I tillegg donerer Meningstorget på dine vegne til en veldedig organisajon når du svarer på spørreundersøkelsene.

Les mer om Meningstorget på våre nettsider og meld deg opp idag!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.