« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Fan av Game of Thrones?

Maktkamp og krig i et voldelig føydalsamfunn. Syv kongeriker i kamp om Jerntronen med små og store personligheter. Dramatiske hendelser og overnaturlige momenter. Game of Thrones har målbundet TV-seere over hele verden. Nå er serien inne i sin sjette sesong.

Produksjonen er basert på bokserien  «A song of Ice and Fire» og historien utspiller seg i «De sju kongerikene» på tre konstruerte kontinenter «der somrene kan strekke seg over årtier og vintrene vare et helt liv». I serien følger vi den brutale og intense maktkampen om tronen i hovedstaden King`s Landing med adelsfamiliene i hovedrollene.

Serien har vunnet en rekke priser og fått masse internasjonal erkjennelse, men har også fått kritikk får måten serien tyr til vold, seksuelle overgrep og nakenhet på. 

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: GAME OF THRONES!

TV-serien som produseres av HBO har også fått mye oppmerksomhet i Norge. Meningstorget har i forkant av den nye sesongen gjennomført en spørreundersøkelse om seriens popularitet blant det norske folk. Er du en av dem som følger serien?

Vi spurte våre respondenter om hvorvidt de sitter klistret til TV-skjermen for å følge neste episode eller om de lett swapper videre eller tar til takke med andre tidsfordrivende aktiviteter. Her er resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett!

 

game of thrones, tjene penger, spørreundersøkelserFølger du med serien «Game of Thrones»?

  • Ja absolutt, er helfrelst fan 28%
  • Sett noen episoder og følger med av og til  15%
  • Nei, følger ikke denne serien  57%

 

Stemmer totalt: 2725

 

 

GAME OF THRONES POPULÆR I NORGE

Mer enn 1 av 4 (28%) i våre spørreundersøkelser sier de er helfreste fan av TV-serien eller rettere sagt følger denne serien regelmessig. I tillegg følger 15% av våre respondenter Game of Thrones sånn av og til. Det vil si at 43% har godt kjennskap til serien her i Norge.

Selv om over halvparten i våre spørreundersøkelser på nett, 57%, ikke følger serien, er likevel andelen som følger serien ganske høy i et marked der konkurransen er hard fra andre fremmadstormende TV-serier.

En 7.sesong er allerede planlagt for 2017 og det er nok fansen glade for. Hver sesong består av 10 episoder og mange skulle nok sett at dette tallet var mye høyere. Men den som venter, venter ikke forgjeves. Og kanskje er dette en nøkkel til suksess. Hvis alt skjer i en sesong, kan serien miste litt av det som gjør den spennende å følge fra år til år.

 

TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å tjene penger ved å svare på spørreundersøkelser på nett. Vi sender deg undersøkelser på e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på disse. For hver spørreundersøkelse du fullfører, tjener du poeng, lodder og muligheten til å donerer.

Poengene kan du over tid veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Loddene derimot går inn i vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. I tillegg gir vi deg muligheten til å donere til en veldedig organisasjon og dette vi gjør vi på dine vegne uten at det koster deg poeng.

Meld deg opp her på siden, bekreft innmeldingen ved å gå til din e-post, fullfør noen enkelte profilundersøkelser og så er du igang. Tjene penger i dag med Meningstorget. Si din mening og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.