« Tilbake til blogg

HP`s nye Spectre - verdens tynneste bærbar!

Skal det være tynt, så skal det være tynt. Hewlett-Packard har nettopp lansert sin nye bærbare PC i Spectre-serien og satt en ny standard i klassen. Med 10,4 millimeter tykkelse er den med klar margin verdens tynneste bærbare PC og er over 20% tynnere enn sine argeste konkurrenter – enn så lenge.

Utgaven kommer som 13,3 tommer og veier bare 1,17 kg. Med andre ord et riktig hendig leketøy som veier utrolig lite og tar lite plass i veska. For deg som farter mye eller stadig befinner deg i ulike møter, er dette absolutt et pluss. Og ikke bare er den liten, den er også spekket med god maskinvare og svært bra ytelse.

For på innsiden sitter det en sjette-generasjon Intel Core i5 eller i7-prosessor. Når HP Spectre i tillegg kommer med SSD-disk du kan konfigurere opp til 512GB og muligheten for 8GB RAM, ja da snakker vi om en særdeles kraftfull PC som kan utføre de aller fleste operasjoner de fleste av oss er i behov av svært effektivt og raskt.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: TRENGER VI PC`ER SOM ER SÅ TYNNE?

hp, spectre, bærbar, meningstorgetEnkelte foretrekker litt mer robuste PC`er som tåler en støyt. En tynn bærbar kan fort få seg en trøkk over tid hvis den brukes flittig til enhver tid uansett hvor man befinner seg. Dessuten mangler noen innganger på de tynneste utgavene.

Hos Spectre er alt av plasskrevende tilkoblinger utelatt, og du finner bare lydutgang og tre USB-porter. En av disse fungerer som ladeport og en av USB-portene er en såkalt USB-C port. Overganger til kablet nettverk, HDMI eller VGA kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Likevel, tynne bærbare PC`er synes å være populære. DinSide har en pågående undersøkelse der de spør om vi faktisk trenger så tynne PC`er. Resultatet foreløpig er som følger:

 

 

  • Ja, kan godt bli enda tynnere!  48%     (1349 stemmer)
  • Nei, tynt nok nå. 36%     (1025 stemmer)
  • Dette blir for tynt. 16%     (448 stemmer)

 

HP SPECTRE – LITEN MED FLOTT DESIGN!

Det som ofte er utfordrende med å lage tynne maskiner, er skjermen. Hvordan denne lukker og åpner seg er av vesentlig betydning og her har Hewlett-Packard jobbet mye med skjermhengselet. De har greid å bygge denne slik at den tar minimalt med plass i høyden og har introdusert en miniatyrpumpe som skal gjøre det svært enkelt å både løfte og lokke skjermen.

Det nye vidunderet har også fått et flott design med gråbrun karbonfiber og med blane kobberfargede flater. Selv om PC`en er ganske så flat, har HP også fått plass til en liten vifte som så og si skal være lydløs. Batteriet på sin side skal kunne holde opptil 8-9 timer, som må sies å være ganske bra. Skjermen kommer med full HD IPS-panel med 1920*1080 piksler.

Vil du lese mer om Spectre kan du besøke DinSide som skriver med om denne utgaven.

 

HOS MENINGSTORGET TJENER DU GAVEKORT PÅ NETT!

gavekort, spørreundesøkelserHar du meninger om mangt og mye og har lyst til å gi dine tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i det daglige? Da bør du bli en del av Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser via epost og ved å fullføre disse tjener du poeng som du kan veksle om i kontanter eller gavekort.

Meningstorget har en rekke ulike merkevarer i sitt sortiment og vi samarbeider med noen av de største nettbutikkene innen ulike sjangre, enten det er sport, klær, sminke, byggvare eller elektronikk. Det er enkelt å melde seg på, helt gratis å være med og du blir belønnet for innsatsen. Så mye er dine synspunkter verdt.

Du velger selv hvor mange spørreundersøkelser du vil svare på og dessuten hvor og når du ønsker å gjøre dette. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto raskere kan du veklse inn poeng i gavekort som du ønsker deg. På «din-side» kan du hele tiden følge med på hvor mange poeng du har og ikke minst har du full oversikt over mulige belønninger.

Tjen gavekort du også. Delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Les mer her på våre nettsider.

 

Lykke til og kanskje burde du kjøpe deg en Spectre?!

 

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.