« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Hvor ofte handler du på nettet?

Med et par jenter i tidlig skolealder som likevel synes å oppføre seg som tenåringer allerede, er det bare å kaste inn håndkle. Jeg må innrømme at barna vokser opp fortere enn aldri før. Oppdatert på musikk er de også der de fanger opp låt etter låt som pumpes ut av radioen på vei til en ny skoledag.

Så jeg tenkte, hvorfor ikke kjøpe et par gode gamle discman slik at jentene kan være deres egne dj-er. Markedet er ikke akkurat proppa full av denne typen varer nå som digitaliseringen har inntatt vår verden. Så da var det bare å kaste seg på nettet og vips som det var fant jeg par stykker alla Sony og kjøpet var gjort.

En annen dag kjøpte jeg en holder for Ipad og ikke minst et nytt dekke til bagasjerommet til den nye bilen. Fruen kjøpte nettopp noen bøker og et eller annet til ungen. Rett på døra alt sammen. Det er befriende og enkelt å kjøpe på nettet, du sparer tid og krefter og slipper å måtte reise ut.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OM NETTHANDEL

Men kanskje er det likevel litt sjarm å gå i handlegatene i byen, gjøre litt shopping, snakke med kjente og ta en kopp kaffe på hjørnekafeen. Shopping er noe mer enn bare å handle. Dessuten får du varen med en gang og du slipper å vente en dag eller to.

Velkommen begge to sier jeg. Noen ganger passer det perfekt å kjøpe varer over nettet. Andre ganger er det likså greit å ta turen til nærmeste kjøpesenter. Tross alt, man må jo prøve buksa før man kjøper den. I hvert fall for min del. Men er det en bok, en cd, et eller annet elektronikk, så kan situasjonen være en helt annen.

Hvor ofte kjøper du varer på nettet?


Vi spurte våre respondenter hos Meningstorget om deres internettvaner i forhold til kjøp av varer. Handler vi ofte på nettet, sånn av og til eller heller en sjelden gang? Resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett kan du se under:

 

netthandel, tjene penger, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hele 35% svarer i våre spørreundersøkelser på nett at de svært ofte kjøper varer på nettet. Mer en halvparten gjør det av og til. Tilsammen utgjør disse kategoriene hele 90%. Bare 10% kjøper sjelden varer på nettet.

Dette sier mye om hvor mye markedet og våre kjøpsvaner har forandret seg de siste to tiårene. Ikke altfor langt tilbake var det «utenkelig» å handle på nettet. Nå er er kjøpefeber.

 

TJENE PENGER PÅ BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Hos Meningstorget belønner vi deg for å svare på spørreundersøkelser.  Vi sender deg undersøkelser på nett og du tjener poeng som du over tid kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Dessuten kan du vinne hele 35.000 kroner i vår kvartalsvise premietrekning.

Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Dine synspunkter har en verdi som aktører i samfunnet er i behov av. Det er gratis å være med i Meningstorget og du velger selv hvor ofte og når du svarer på våre undersøkelser.

Les mer her på våre internettsider og meld deg inn hos Meningstoget. Så kan du også tjene penger på våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.