« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hvordan sparer du?

Om 10 dager kan «brexit» banke på døra og frykten for hvordan markedet vil reagere er i ferd med å spre seg hurtig. Britene skal avgjøre om landet fortsatt skal være en del av den europeiske unionen og konsekvensene av dette valget kan bety økonomiske omveltninger.

Mens børsene allerede viser røde tall og det noteres for fall i tiårsstatsrenter, så kan vi bare undres hva et negativt resultat vil ha for europeiske lommebøker og muligens for norsk økonomi som allerede er under press.

I disse tider er vi uansett rådet til å spare penger, slik at vi i trange tider kan stå bedre rustet. Undersøkelser viser at nordmenn i stor grad gjør dette, men det spørs om ikke økonomisk press og sparing blir begreper som fort kniver mot hverandre.

 

- Det sies likevel at 9 av 10 nordmenn sparer penger. Flere og flere liker å ha en buffer mot uventede utgifter og økonomisk ruskevær. Men hvordan skjer denne sparingen? -

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVORDAN SPARER DU PENGER?

Vi spurte våre respondenter i Meningstorget i spørreundersøkelser på nett om hvilke metoder for sparing de foretrekker når penger skal settes av. Og her er resultatet:

 

tjene penger, spare penger, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre spørreundersøkelser på nett viser at de aller fleste av oss sparer på bankkonto. Samtidig er det en god kvote som enten har hoppet på akskjer eller sparer i fond. Bankkonto gir langt mindre risiko, men avkastningen er heller liten.

Sparing i akskjer og i fond kan gi langt bedre avkastning og du kan også velge mellom ulike former for risiko innen fondssparing. Økonomiske eksperer har dessuten satt pekefingeren på det faktum at prisstigningen øker mer enn avkastningen på vanlige høyrentekontoer hos bank.

1 av 4 av oss sparer penger ved å betale ned på lån. Det kan være gunstig å bli kvitt lån og kreditter så fort som mulig. 10% svarer at de også sparer penger hjemme. Kanskje i en konvolutt i et skap eller i en skuff godt gjemt. Det hører vel mer til fortiden og til besteforeldre, men det synes altså at noen av oss har litt penger liggende "trygt" hjemme.

Hvordan sparer du?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: SETTER DU AV PENGER TIL BARNA?

spare penger barn, tjene pengerEn av grunnene til at vi faktisk sparer penger, er med tanke på barna. Meningstorget gjennomførte i 2015 en spørreundersøkelse på nett der 35% av respondentene svarte positivt i forhold til å sette av penger til barna på egen konto.

Samtidig sa 25% av våre respondenter at de vurderte å gjøre dette. Kanskje ikke så dumt med tanke på fremtidige utgifter til aktiviteter, utdannelse, førerkort og bolig. Ifølge Respons Analyse er formålet i de aller fleste tilffeller en «økonomisk buffer». Bedre føre var enn etter snar.

Det kan komme godt med å spare noen sedler så langt man har sjansen. Her kan du lese mer om vår spørreundersøkelse om sparing til barna og om nordmenns sparevaner.

 

TJENE PENGER PÅ BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger, betalte spørreundersøkelserÅ spare penger kan være nyttig; å tjene penger likeså. Hos Meningstorget belønner vi deg for å svare på spørreundersøkelser på nett. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn, gi oss noe informasjon om deg selv slik at vi kan sende deg undersøkelser som passer din profil og så er du igang.

Det er helt gratis å være med. Du får tilsendt spørreundersøkelser via e-post og ved å fullføre disse får du poeng som du over tid kan veksle inn in penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Det står alltid skrevet hva du får i belønning før du begynner på selve undersøkelsen og du kan hele tiden følge med på hvor mange poeng du har og hvilke belønninger du kan hente ut ved å logge deg inn på «din-side».

 

Registrer deg i dag og tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

Lykke til med sparingen !!

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.