« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett - Idrettstoppenes pengebruk!

Man skulle tro Norge vasser i penger. Budsjetter stinne av gryn og milliarder på konto i oljefond. Ja, vi eier jo halve London og de fleste kasinoene i Las Vegas. Stolte nordmenn i stolte posisjoner, ledere innen idretten med bankkort uten begrensninger når det skal ut å reises.

Mon tro hva idrettstoppene tenker når de legger seg inn på 5-stjerners hotel, spiser på restauranter og reiser på business-klasse verden rundt. Tar de det som en selvfølge, eller er de klar over at det faktisk er skattebetalernes pengekasse de faktisk graver dypt i.

Kjetil Siem reiste for 490.000 kroner i fjor. Ja, det er jammen meg en god årslønn og vel så det for de fleste av oss. Og det bare i reisekostnader. Pluss at han hever en fet lønning på toppen av det hele. Greit nok at vi holder kontakten med UEFA og FIFA og får inn penger til norsk idrett, men det må jo være en grunn til at bilagene så vanskelig finner veien til kulturministerens kontor.

 

- Han er ikke den eneste som har fått gjennomgå i media. Idrettstoppene over
hele flata har plutselig fått en oppmerksomhet som de neppe hadde ventet seg. -

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: REISEREGNINGER

sport, idrett, idrettstopp, meningstorgetKanskje ligger det i nordmenns natur å sette all tillitt til våre øverste ledere i henhold til å lede med måtehold og respekt. Vi ser for oss topplederne sitte på kontorene med treningsdresser og med skikkelig bakkekontakt med de norske utøverne som de representerer med sine stillinger.

Fasaden er fin, men på innsiden kommer ukulturen fram. Godt er det at noen tørr å putte pekefingeren og fremme spørsmålene ingen andre har i tanke å gjøre. For hvis lederne er mer opptatt av sus og dus og tror de kan bruke penger som de vil, har vi et problem. Finnes det belegg for bruken og at jobben faktisk krever en slik pengebruk, får vi bare bukke med hodet.

 

Men, hva synes vi om pengebruken blant idrettstoppene? Meningstorget gjennomførte en liten spørreundersøkelse på nett og her er hva våre respondenter svarte:

 

Hva synes du om idrettstoppenes reiseregninger?

 

  • Forkastelig og katastrofe     36%
  • Helt greit i forhold til stilling og posisjon     25%
  • Skeptisk, men skjønner at det er fristende     39%

Stemmer totalt: 740

 

Bare en av fire synes reiseregningene står i stil til stilling og posisjon. Er man leder og skal promotere norsk idrett, så vil kanskje noen mene at reising og restauranter hører med til pakka. En tredjedel mener likevel at situasjonen er forkastelig og ser på pengebruken som katastrofal. Det kan neppe være godt for nattesøvnen for mange av våres fremste toppledere innen idretten.

Men noe forståelse finnes også i det norske folk. De fleste i vår spørreundersøkelse er skeptiske, men skjønner at det kan være fristende for topplederne å bruke litt ekstra penger. Budsjettene er godt fylte, ingen i systemet setter spørsmålstegn og når godene er tilgjengelig rett foran øyene dine, er det lett å bli fristet.

 

Kanskje er det aller viktigste at vi nå får en skikkelig oppvask. Mer åpenhet står allerede på tapeten og et
mer skjerpet innsyn vil garantert følge etter, enten fra ministeren selv eller journalister som liker å grave.

 

FULLFØR BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

meningstorget, nettbrett, spørreundersøkelserMeningstorget er opptatt av hva som skjer i samfunnet og samarbeider med mange ulike bransjer som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Og du er eksperten vi trenger. Vi sender deg spørreundersøkelser og ved å fullføre disse blir du belønnet for innsatsen.

Du melder deg opp her på siden og bekrefter så innmeldingen via e-post. Det er helt gratis å være. Du får tilsendt spørreundersøkelser med jevne mellomrom på e-post og du velger selv hvor mange, når og hvor du ønsker å fullføre disse. Desto flere undersøkelser du deltar i, desto flere premier vil komme din vei. Du tjener poeng som du kan veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort og du tjener lodder til våre kvartalsvise premietrekninger.

Bli med i Meningstorget idag. Si din mening og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.