« Tilbake til blogg

Vårtider...? Tjen gavekort hos G-sport og Intersport!

Idet våren banker på døra og nasjonaldagen er en sangstrofe unna, titter vi ut av vinduet med håp om å plukke årets første hvitveis. Den gleden forsvinner fort i det vi fort forstår at vinteren er Norges beste venn. Den slipper ikke taket så lett og frustrasjonen stiger og vi angrer bittert på at sommerdekkene allerede ruller på veiene og ikke minst fordi vi glemte å bestille tur til de solfylte Kanariøyene.

Skrekkelig varmt er det uansett aldri i april, men dalende snø kunne nok mange være foruten. Særlig idet vi håper på varmere tider og vi akkurat har funnet fram sykler, rulleskøyter, løpesko, fotballer og nymotens sparkesykler. Det er våren som står øverst på ønskelista og forberedelsene er i full gang. Mosjon, frisk luft og utendørs aktiviteter ligger tett til det norske bryst.

Og som regel er det en del utstyr vi trenger for å komme igang. Dermed blir det fort en tur til nærmeste sportsbutikk for å komme våren i møte. Da kan jo et gavekort hos G-Sport, Intersport, Unisport eller Nordica Golf komme godt til nytte.

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER OG TJEN GAVEKORT!

fotball, lek, våren, meningstorgetHos Meningstorget belønner vi deg for innsatsen. Du deler dine meninger og vi premierer deg for å gi oss dine tilbakemeldinger. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett via din e-post og ved å fullføre disse får du poeng som du over tid kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Du kan altså tjene gavekort og bruke dem til å kjøpe inn nødvendig utstyr og klær som du trenger i møte med en ny sesong med aktiviteter og sport. Og vi er stolte over å tilby deg gavekort hos de aller beste aktørene på markedet:

Intersport er verdens største kjede innen sportsutstyr med over 5500 butikker verden over. G-sport er Norges største og ledende sportskjede og har et bredt utvalg av sportsutstyr til svært gode priser. Unisport er markedsledende forhandler på nettet innen alt som er relatert til fotball. Og Nordica Golf gir deg det beste inne golfsporten. Så her er det bare å velge og vrake.


- Start våren med spørreundersøkelser fra Meningstorget; det kan hjelpe deg til å komme i bedre form! -

 

SLIK FUNGERER BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

jogge, løpe, betalte spørreundersøkelserDu melder deg opp her på siden. Deretter går du til din e-post der du bekrefter innmeldingen. Du vil så bli bedt om å fullføre enkelte profilundersøkelser slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser som passer din profil og livssituasjon. Så er du igang. Du mottar spørreundersøkelser på e-post, men du kan også logge deg inn på «din-side» for å se om det er tilgjengelige undersøkelser.

«din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange poeng du har. Du kan også se hvilke belønninger du kan hente ut og hvor mange poeng du trenger for å gjøre dette. Desto flere spørreundersøkelser du fullfører, desto flere poeng tjener du. Du velger selv hvor ofte, når og hvor du svarer på våre undersøkelser.

Dine meninger er viktige og aktører i samfunnet investerer mye ressurser i å hente inn tilbakemeldinger fra forbrukerne på sine produkter og tjenester. Og DU er eksperten de leter etter. Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å påvirke fremtiden samtidig som du blir belønnet for innsaten. Det er en god deal.

Bli med idag! Tjen penger og gavekort i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

Lykke til i gavekort-fangsten!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.