« Tilbake til blogg

Tjene penger! Betalte spørreundersøkelser på nett!

Hos Meningstorget kan du tjene penger på nettet. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for våre spørreundersøkesler på nett. Det er gratis å være med og du bestemmer selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre undersøkelser. Enklere kan det ikke bli.

For enhver aktør i samfunnet, enten det er organisasjoner, bedrifter eller selskaper, så er gode tilbakemeldinger svært viktig for å kunne videreutvikle eksisterende produkter og tjenester eller for å kunne lage nye produkter som forbrukerne ønsker.

Fornøyde kunder gir gode resultater. Synspunkter fra forbrukerne, både på godt og vondt, er derfor utslagsgivende for videre strategier, for hvilke produkter som blir tilgjengelige og hvilke tjenester som må forbedres eller tilbys.

Og du er eksperten.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER HJEMMEFRA!

tjene penger, spørreundersøkelserMeningstorget sender deg spørreundersøkelser på nett via e-post. For hver spørreundersøkelse du fullfører tjener du belønninger som takk for innsatsen. For det første tjener du poeng du kan veksle om i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning. Her kan du vinne hele 35.000 kroner. I tillegg gir vi deg muligheten til å donere til en av våre veldedige organisasjoner. Dette gjør vi på dine vegne som en takk for samarbeidet. Du mister altså ikke andre belønninger ved å donere.

Desto flere undersøkelser du fullfører, desto flere belønninger kommer din vei. Og du kan fullføre våre spørreundersøkelser hvor du måtte ønske det. Selv fra sofakroken hjemmefra. Fleksibelt og enkelt.

 

HVORDAN TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETTET!

smarttelefon, spørreundersøkelser, tjene pengerDu registerer deg her på siden. Deretter bekrefter du innmeldingen ved å gå til din e-post. Du vil så bli bedt om å fullføre enkelte profilundersøkelser. Dette gjør du slik at vi kan danne oss et bilde av hvem du er og slik sende deg undersøkelser som passer din livssituasjon.

Så er du igang. Du mottar spørreundersøkelser på e-post og det vil alltid stå hva du belønnes med ved å fulløre undersøkelsen før du starter. På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange undersøkelser du har besvart, hvor mange poeng du har og hvilke belønninger du kan hente ut.

Meningstorget bruker responsivt design. Det betyr at du kan bruke både laptop, nettbrett og smarttelefon når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Så enten du er på bussen, sitter på jobb eller slapper av hjemme, så kan du alltid koble deg opp og tjene noen ekstra belønninger.

 

Du kan lese mer om Meningstorget på våre nettsider. Du kan også følge oss på Facebook.
Bli med idag og tjen penger ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.