« Tilbake til blogg

Tjene penger på tipping. Snart er EURO 2016 i gang!!

Et av Norges største meglerhus mener god investering er å sette pengene i spill. Noe risikabelt vil noen påpeke. Men etter at lille Leicester stakk av med et av fotballens gjeveste trofeer da de vant Premier League, er det nok fristende for noen og enhver å sette noen penger på outsidere med store odds. For med 5000 i odds vil jo til og med en 50-lapp gi en utrolig avkastning.

Når SEB sikter til spill er det nok mest å sette penger på sikre avkastninger og på store favoritter som over tid garantert vil gi gevinst. Vil du derimot tjene penger så det merkes i lommeboka, kan det være fristende å sette noen gryn på objekter som kan overraske.

Og nå som EURO 2016 starter i juni, er det rigget klart til fest hos Norsk Tipping og hos andre spillselskaper. Med nasjonens fotballelskere benket foran TV-skjermen, spilles det med glødende tempo og tjenester som Liveoddsen gir kampene et ekstra spenningsmoment.

 

TJENE PENGER PÅ TIPPESPILL!

euro2016, tjene penger, spørreundersøkelserDet sies at fotballen er rund, i dobbelt forstand. Selv om et lag er sterkere på papiret, kan det godt være at et hardtarbeidende og heltent middelmådig lag stikker av med seieren. I et mesterskap er alle lag med for å vinne kamper og ingen kan avskrives.

Har du teft på fotball, kan det være penger å hente. Ved å spille klokt og på sikre kamper i system, kan vinnerkupongene begynne å tikke inn med større tempo. Det kan også være en ide å spille noen lapper på lag som ikke er favoritter, men som likevel er gode nok til å kunne overraske. Men en høyere odds på disse, kan du fort tjene penger til smør på maten.

Det finnes mange aktører som gir gode tips for hvordan du best bør spille pengene på sport. Samtidig bør man vær klok nok til å sette grenser for hvor mye man kan investere i dette. Norsk Tipping gir deg for eksempel muligheten til å definere egne grenser slik at du kan holde deg selv i kraven.

Finn et beløp som passer deg i uka. Sett pengene på noen interessante kamper, og er du heldig tjener du litt ekstra penger mens du i spenning følger med på EURO2016.

 

TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser, tjene penger, nettbrettOm du i pausen i fotballkampene uansett ønsker å sikre deg at gevinsten kommer din vei, så kan du delta i Meningstorgets betalte spørreundersøkelser på nett. For hver undersøkelse du fullfører, tjener du poeng som du over tid kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer om du skulle ønske dette.

Det er helt gratis å være med og du velger selv når, hvor og hvor ofte du ønsker å delta i våre spørreundersøkelser. Det mer aktiv du er, desto større blir din premiepott. Du er altså garantert å tjene penger når du er en del av vårt panel. Meld deg opp her på siden og bekreft innmeldelsen ved å gå til din e-post.

Meningstorget samarbeider med bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Og DU er eksperten de leter etter. Dine tilbakemeldinger har en verdi som disse aktørene er villige til å betale for. Derfor belønnes du når du svarer på spørreundersøkelser fra Meningstorget.

 

Lykke til, både med undersøkelser og med odds-kupongen!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.