« Tilbake til blogg

Du er eksperten! Tjen penger på spørreundersøkelser!

Nå kan du tjene penger ved å dele dine meninger. Dine synspunkter har nemlig en tyngde som markedets aktører er villige til å betale for. Tilbakemeldinger fra forbrukerne på produkter og tjenester er en viktig brikke i å skape nye varer og for å videreutvikle eksisterende tilbud.

Bedrifter og selskaper er helt avhengige av å hente inn informasjon for å være tidsaktuelle og markedsorienterte. Og DU er eksperten. Meningstorget fungerer som en plattform der du som forbruker kobles sammen med aktører i samfunnet gjennom spørreundersøkelser på nett.

Meningstorget sender ut spørreundersøkelser via e-post og når du fullfører disse tjener du penger og andre belønninger som du kan hente ut som takk for innsatsen. Det er helt gratis å være med i Meningstorget, og du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser.

 

MELD DEG INN OG TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

tjene penger, spørreundersøkelserMeningstorget sender deg spørreundersøkelser på nett som både er interessante og nyttige. Vi har som mål at våre undersøkelser skal ha gjensidig nytterverdi. Meningstorget mottar viktig informasjon fra deg som forbruker og du blir betalt for tiden du legger ned.

For å bli en del av Meningstorget og slik tjene penger og andre belønninger, må du aller først melde deg inn. Det kan du gjøre her på siden. Så går så til din epost-adresse for å bekrefte innmeldingen og deretter blir du bedt om å fullføre noen korte profilundersøkelser slik at vi kan danne oss et grunnlag for hvilke spørreundersøkelser vi skal sende deg i fremtiden.

 

 

TJENE PENGER OG ANDRE BELØNNINGER!

undersøkelser, tjene pengerNår du fullfører spørreundersøkelser hos Meningstorget, tjener du poeng. Disse poengene kan du over tid veksle om i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Meningstorget samarbeider med noen av de aller største nettbutikkene i Norge.

Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning. Her kan du vinne hele 35.000 kroner. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto flere lodder har du med i denne trekningen.

Som en bonus på det hele, gir vi deg også muligheten til å donere til veldedige organisasjoner. Dette gjør Meningstorget på dine vegne som en takk for innsatsen. Du mister altså ikke poeng ved å donere – du forteller oss bare hvem som skal få din støtte av våre samarbeidspartnere innen veldedighet.

Vær oppmerksom på at det alltid står oppført før selve spørreundersøkelsen starter hvilke belønninger du vil få ved å fullføre undersøkelsen.

 

Meld deg inn hos Meningstorget idag, del din meninger og tjen penger!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.