« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Vil EUs samarbeid med Tyrkia lykkes?

Det er lenge siden freden senket seg på vårt europeiske kontinent. Det er ikke lenger bare storbyene som stjeler stillheten. Idet vi senker skuldrene og de europeiske topplederene har kommet fram til midlertidige løsninger, så smeller det igjen. Denne gangen var det i Brussel. Nærmere kommer du ikke hjertet av dagens politiske Europa.

Fri flyt av personer og åpne grenser står ribbet tilbake og ligner mer en fjern drøm. Forlatte grensestasjoner våkner fra dvalen og sikkerheten skjerpes. Samtidig kjenner Europa fortsatt på etterskjelvene fra fjorårets inntog av flyktinger fra Midtøsten og har måttet strekke seg langt i omstridte forhandlinger med Tyrkia for å demme opp om nye flyktningestrømmer idet våren setter inn.

Europa står ikke lenger stille. Våre demokratiske verdier utfordres, moskeer inntar byene, idealbildene av det europeiske liv er i forandring og vår kulturelle hverdag har aldri vært så krydret som nå.


SPØRREUNDERSØKELSER: ER TYRKIA NØKKELEN FOR Å STOPPE FLYKTNINGENE?

Tyrkia sies å være nøkkelen for å demme opp om flyktningproblemet. I avtalen som nå er på trappene, skal flyktninger som illegalt ankommer Hellas fra Tyrkia, sendes rett tilbake. Tyrkia får samtidig milliarder av kroner for å håndtere flyktningene.

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett om samarbeidet som EU ønsker å innlede med Tyrkia. Vil dette løse flyktingeproblemet og være et vellykket prosjekt eller vil det skape andre problemer og kanskje ikke løse noe som helst? Hva med at tyrkere med stor sannsynlighet skal få reise visumfritt i Europa? Og hva med ryktene om en eventuell opptrapping av tyrkisk EU-medlemsskap?

I våre spørreundersøkelser på nett er meningene delte. Mange er fast bestemt på sine meninger, men like mange synes å være tvilsomme til prosjektet og at denne løsningen bare vil gi delvise fordeler. Her er resultatet:

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT:

spørreundersøkelser, tyrkia, immigranter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi går en spennende vår i møte. Det gjenstår å se hvilke resultater og konsekvenser forhandlingene med Tyrkia vil lede til og hva dette vil si for fremtidens Europa. På hjemmebane er Sylvi Listhaug stadig frampå med løsninger for å løse det nasjonale flyktningproblemet og man barrikerere seg mot nye tilstrømninger.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Kanskje har du sterke meninger om politikk og styrehold. Kanskje er du lidenskapelig opptatt av hva som skjer i samfunnet eller har et ønske om å ytre deg om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Da bør du bli en del av Meningstorget.

Hos Meningstorget er det du som er eksperten og ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett som vi sender deg på e-post, blir du belønnet med premier og gavekort. Det er helt gratis å være med. Du bestemmer selv hvor ofte du vil svare på spørreundersøkelser og ikke minst når og hvor du vil gjøre dette.

Så, hvorfor ikke? Aktørere i samfunnet er i behov av dine tilbakemeldinger og du blir premiert for innsatsen. Det er en god deal for alle parter. Meld deg inn og tjen premier i våre betalte spørreundersøker på nett!

 


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.