« Tilbake til blogg

Tjen gavekort på nett ved å fullføre spørreundersøkelser!

Nå kan du tjene gavkort på nettet fra dine favorittbutikker. Alt du trenger å gjøre er å delta i Meningstorgets spørreundersøkelser på nett. Det er helt gratis å være med og du blir altså belønnet for innsatsen. Dine meninger og tilbakemeldinger er uendelig mye verdt for samfunnets aktører og dermed kommer det også belønninger din vei.

Hos Meningstorget tilbyr vi gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Vi samarbeider med noen av de største navnene innen netthandel og spekteret varier fra mat til mote, fra elektronisk utstyr til byggvare, fra musikk til sminke og mye mer.

Enten du ser etter leker til barna eller trenger et avslappende pusterom med shopping til deg selv eller kanskje en minneverdig opplevelse, så er gavekortene fra Meningstorget geniale og lett tilgjengelige. For hver spørreundersøkelse du fullfører, tjener du poeng og disse poengene kan veksles inn i gavekort.

 

SLIK KAN DU TJENE GAVEKORT PÅ NETT!

spørreundersøkelser, gavekort, shoppingMeningstorget er lidenskapelig opptatt av spørreundersøkelser og fungerer som plattform for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester som du bruker i det daglige. Vi sender deg spørreundersøkelser via din e-post og når du svarer på disse tjener du poeng som du kan bytte inn i gavekort.

Blant våre mest populære gavekort finner du H&M, iTunes, CDON.COM, Zalando, G-Sport, Peppes Pizza, DinSko, Bauhaus og mange fler. På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange poeng du har og du har full oversikt over hvilke belønninger du kan hente ut og hvor mange poeng du trenger for å gjøre dette.

Du kan også veksle poengene dine inn i kontanter via PayPal. Slik får du litt ekstra penger å rutte med rett og slett ved å dele dine meninger i våre spørreundersøkelser på nett. I tillegg har du muligheten til å donere poengene dine til veldedige organisasjoner som World Animal Protection, Concern Worldwide og World Land Trust.

 

SLIK REGISTRER DU DEG FOR Å TJENE GAVEKORT PÅ NETT:

spørreundersøkelser på nettDu melder deg opp her på siden. Deretter går du til din e-post for å bekrefte innmeldingen. Du vil så bli bedt om å fullføre enkelte profilundersøkelser der vi spør litt om hvem du er. Dette gjør vi for å vite hvilke spørreundersøkelser vi skal sende deg og som passer deg og din livssituasjon.

Så er du i gang. Du får tilsendt invitasjoner til spørreundersøkelser på e-post og du kan dessuten logge deg inn på «dine-sider» når du selv ønsker det for å se om det er nye undersøkelser tilgjengelig.

Det er fleksibelt å være med i Meningstorget. Du velger selv hvor mange spørreundersøkelser du vil svare på og når du ønsker å svare på disse. Du kan også fullføre våre undersøkelser hvor det måtte passe deg. Meningstorget bruker responsivt design, slik at du kan bruke både laptop, nettbrett og telefon.

Les også: Delta i undersøkelser og vinn premier på nettet!

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER: HVORDAN LIKER DU Å BELØNNES?

gavekort, itunes, meningstorgetMeningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om hvordan de liker å bruke poengene som de tjener på å fullføre våre undersøkelser.

I undersøkelsen oppgir hele 42% av respondentene at de ofte veksler inn poengene i gavekort. 25% gir til kjenne at de bestiller gavekort til bruk på seg selv, mens 17% henter ut gavekort for å bruke dem på andre. Det er jo både hyggelig og generøst. Kanskje ikke så rart med så mange bra nettbutikker tilgjengelig hos Meningstorget.

Gavekort fra iTunes er svære ettertraktede. Et gavekort fra iTunes® er inngangsbilletten til en underholdningsverden fullpakket med musikk og filmer, spill og dingser, apper og ebøker, og til og med favorittprogrammene dine fra TV. Du kan altså bruke poengene dine til å utvide ditt eget mediebibliotek eller å gi et gavekort fra iTunes® til venner og familie som gave.

Bli med i Meningstorget du også og tjen gavekort på nettet!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.