« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Hva slags pudding liker du aller best :)

vinn premier på nett

Et lite søk på Google på ordet sjokoladepudding gir nesten 63.000 treff. Det sier noe om hvor populær og trendløs denne gode desserten er. Den er like mye brukt i barnebursdager som dessert i stilfulle restauranter servert med hjemmelaget vaniljesaus og revet sjokolade og kanskje med en kirsebær som prikken over i-en.

Pudding er vesentlig enkelt å lage og ganske billig å vispe sammen. Du kan ta snarveien ved å kjøpe ferdigblandinger i butikken der du enkelt tilsetter melk og koker opp, eller du kan lage puddingen fra bunnen av. Vanlige ingredienser er gelatinplater, melk, kremfløte, sukker og selfølgelig sjokolade eller annen smak etter valg. På nettet finner du mang en fristende oppskrift.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVA SLAGS PUDDING LIKER DU BEST?

For det er mer til pudding enn bare sjokolade. Desserten kommer også i andre smaksvarianter, nesten opp til deg selv å velge og vrake, men de aller mest spiste er nok pudding med sjokolade, karamell eller vanilje. Eller har du en annen favoritt?

Meningstorget spurte sine respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva slags pudding de foretrekker aller mest. Hele 958 personer ga sin mening om den delikate desserten og her er resultatet fra undersøkelsen.

 

SPØRREUNDERSØKELSER

Hva slags pudding liker du aller best?

  • Karamell 34%
  • Sjokolade 58%
  • Vanilje 8%

 

JEG FØLER MEG HELT PUDDING!

betalte spørreundersøkelserPudding er ved siden av å være ganske så populær, også forbundet med ulike ordtak vi bruker i hverdagen. På grunn av dens noe lealause og bevegelig form, kommer også ordet til bruk i helt andre situasjoner. Som når du føler deg slapp og ute av dagsform; jeg føler meg helt pudding!

«Ikke bli en pudding. La bilen stå», er et annet sitert ordtak for å folk til å bruke kroppen istedenfor transportmidler, noe som sies å være mye sunnere.

Selv om pudding ikke alltid assosieres med positive fortegn, er det ingen ting å si på etterspørselen når vi snakker om mat og noe godt å spise. Finn en oppskrift, lag en pudding og mens du venter på at den stivner til, så kan du jo svare på noen spørreundersøkelser fra Meningstorget.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT MED MENINGSTORGET!

spørreundersøkelser på nettHar du en mening om mangt og mye og er opptatt av hva som skjer rundt deg i hverdagen? Kunne du ønske at dine synspunkter ville bli hørt i langt større grad? Da burde du henge deg på med Meningstorget. Vi kobler deg opp mot aktører i samfunnet gjennom spørreundersøkelser på nett der du kan du heve din stemme.

Dine tilbakemeldinger om produkter og tjenester du bruker i det daglige er gull verdt for bedrifter og selskaper. Du er derfor eksperten som Meningstorget trenger. For innsatsen ved å delta i undersøkelser, tjener du belønninger og premier. Det kan være i form av penger via PayPal, gavekort eller lodder til vår kvartale premietrekning.

Det er gratis å være med og du kan melde opp her på siden. Les mer om Meningstorget her på våre nettsider og bli en del av vårt meningsunivers.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.