« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Real Madrid eller Juventus?

vinn premier på nett

Av alle trofèer som kan vinnes, er Champions League-pokalen uten tvil en fotballspillers drøm å løfte over hodet. Det er ikke mange fotballkamper som overgår finalen i kanskje verdens gjeveste turnering. På lørdag marsjerer Real Madrid og Juventus ut på gressmatta i Cardiff. To lag med lange merittlister, medaljesultne supportere og med spillere i ypperste klasse.

Det er bare å benke seg ned foran TV-skjermen sammen med millioner av andre europeere når kampen braker løs og lagene forhåpenligvis gir oss fotball av den beste sorten. Hvem som til slutt stikker av med seieren er ikke lett å si. Hva mener du ? Hvem vinner på lørdag?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: CHAMPIONS LEAGUE 2017

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvordan de tror utfallet av finalen i Champions League blir. Det er ikke til å komme unna at den gjenge nordmann synes å satse alle pengene eller troen på de helhvite spanjolene.

Her ser du resultatet av våre undersøkelser.

 

Hvem vinner Champions League?

  • Real Madrid 82%
  • Juventus 18%

 

Antall stemmer: 1126

 

Real Madrid har vunnet Champions league hele 9 ganger, mens Juventus står med 2 trofeèr. Denne statistikken kan pyntes på dersom italienerne tar ut det lille ekstra som trengs, mens Real Madrid kan bli historiske hvis de greier å forsvare tittelen fra i fjor.

Så finn fram litt snacks og god drikke. Få med deg noen gode venner over på en helaften og kos dere med god underholdning. Slenger du inn en oddsen kupong i tillegg, blir det hele mye mer spennende. Og i pausen, ikke glem å fullføre noen interessante spørreundersøkelser fra Meningstorget.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.