« Tilbake til blogg

Gratis spørreundersøkelser: Påvirk din hverdag!

delta i spørreundersøkelse

Spørreundersøkelser er en effektiv måte å skaffe seg innsikt på om menneskers syn og meninger om en bestemt sak. Svært ofte vil undersøkelser handle om å gi tilbakemeldinger på produkter og tjenester vi bruker i hverdagen. Dette fordi det finnes et potensial til å forbedre eksisterende varer eller å utvikle nye som bedre treffer oss forbrukere.

Spørreundersøkelser er derfor et viktig strategisk verktøy for å bedre en aktørs posisjon i markedet. Hva forbrukerne mener og synes vil alltid være av stor betydning for å ta viktige markedsrelaterte valg; enten det er å tjene penger som kostnadsleder, differenisering ved å skille seg ut eller ved å fokusere på en liten del av markedet.

Som forbruker sitter du inne med kunnskap og informasjon som er verdifull. Derfor bruker både organisasjoner, bedrifter og selskaper ressurser for å tillegne seg dine synspunkter. Og det kommer deg til gode. Hos Meningstorget blir du nemlig belønnet for innsatsen når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett.

 

GRATIS SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

delta i spørreundersøkelserMeningstorget fungerer som en plattform der du som forbruker kobles opp mot aktører i samfunnet som trenger dine meninger. Dette gjør vi gjennom spørreundersøkelser på nett som du mottar på din personlige epost. Det er helt gratis å være med og man velger selv innsatsnivået.

Menigstorget gir deg altså muligheten til å ytre dine meninger samtidig som du tjener belønninger, mens våre kunder får gode tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Det er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Du kan fullføre våre undersøkelser hvor ofte, hvor og når du måtte ville. Vi bruker også et responsivt design slik at du kan koble deg opp på ulike digitale enheter.

Du kan registere deg her på våre nettsider og du følger så videre anvisninger som du får tilsendt på epost. Fra starten av vil du bli bedt om å gjennomføre noen enkle profilundersøkelser slik at vi kan sende deg undersøkelser som passer din livssituasjon og profil. Så er du igang. Det er helt gratis å være med.

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER OG TJEN BELØNNINGER

Hver gang du begynner på en ny spørreundersøkelse, vil det alltid stå oppført hvilke belønninger du får ved å fullføre undersøkelsen. For det første tjener du poeng. Disse kan du veksle inn i penger gjennom PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Meningstorget samarbeider med noen av landets største og mest populære nettbutikker innen flere sjangre.

I tillegg tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Desto flere spørreundersøkelser du deltar i, desto flere lodder vil du ha med i trekningen. Som bonus gir vi deg også muligheten til donere til en veldedig organisasjon. Dette gjør vi på dine vegne uten at det koster deg poeng eller lodd. Du forteller oss rett og slett hvem som fortjener ditt bidrag.

På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvilke undersøkelser du har fullført, hvor mang poeng og lodder du har og ikke minst full oversikt over mulige belønninger. Bli en del av Meningstorget du også. Tjen penger og gavekort for dine meninger.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.