« Tilbake til blogg

Huawei P10 - på tide å prøve noe nytt innen mobilbransjen?

vinn premier på nett

Mobilbransjen lever i beste velgående. Telefonene blir stadig bedre, raskere og mer skreddersydde til et aktivt hverdagsliv. Konkurransen tilspisser seg også i forhold til produkt og tjenester. Ofte er det iPhone og Samsung vi setter opp mot hverandre. Likevel finnes det også andre leverandører som leverer varene. Hva med å prøve en Huawei P10?

Telefonen er bygget i metall og har 5,1 tommers stor skjerm. Litt rundere i kantene er den også i forhold til forgjengeren og ligger stødig i hånda. Det er ventet at modellen kommer i sølv, svart og gull til Norge, med en viss mulighet for en mer friskere versjon i blå eller grønn.

 

HUAWAI P10 – VELDIG RASK OG GODT KAMERA

delta i undersøkelserEn telefon er ikke lenger bare en telefon og med dagens intense bruk av sosiale medier og deling av små og store øyeblikk i livet, er selvfølgelig kamera noe av det vikigtste vi tenker på når vi blar opp tusenlappene. Huawei P10 kommer med 12 MP hovedkamera, optisk stabilisert og med Leica-funksjoner. Du har også muligheten for svart/hvitt bilder i 20MP. I test gir den god kvalitet på bilder og nattmodusen skal være imponerende.

Hurtighet kommer også godt med og er du som meg, vil jeg at telefonen skal bevege seg fort og smidig. P10 kommer svært godt ut i ytelsestester og tek.no skriver at telefonen føles lynende rask ut. Systembrikken er av de kraftigste på markedet og telefonen kommer ellers med 4GB RAM, 64 GB lagringsplass og innpass for Micro SD.

Sammenlignet med andre toppmodeller har telefonen også enkelte løsninger som gir den et realt pluss . Blant annet kan du skru av og på telefonen basert på tid. Du har også flere alternativer for batteritid og nettverkshastighet i topplinjen og dessuten skritteller på låseskjermen. En spennde utgave som kanskje kan trekke oss bort fra våre faste mobiltradisjoner?

Les mer om denne spreke modellen på tek.no.

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger på nettetHos Meningstorget er vi interessert i hva som skjer i samfunnet enten det handler om teknologi, marked, politikk, sport, hverdagsliv eller produkter og tjenester du bruker i det daglige. Sammen med våre kunder produserer vi spørreundersøkelser på nett som norske forbrukere kan svare på.

Målet vårt er at du som forbruker skal kunne si din mening om det som opptar deg. Dine tilbakemeldinger er dessuten svært verdifulle for aktører i samfunnet som er villige til å bruke mye ressurser på god informasjon tilbake fra forbrukerne. Hos Meningstorget kommer dette deg til gode.

Når du svarer på våre spørreundersøkelser som du mottar på epost, blir du belønnet for innsatsen. For det første får du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal og i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du tjener også lodder til vår kvartale premietrekning eller du kan donere til veldedighet.

Det er gratis å være med. Registrer deg idag!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.