« Tilbake til blogg

Undersøkelser: Slik er innvandringen til Norge!

undersøkelser innvandring Norge

Verden står aldri stille. Akkurat som med havstrømmene. De driver varmt vann opp langs norskekysten. Derfor kan vi bo der vi bor og ta en dukkert en varm sommerdag. Likeså er verdens befolkning også i bevegelse – den vokser i antall, er demografisk skiftende og folk er på vandring.

Vi kaller det befolkningstrømmer. Et fenomen vi i større grad har fått kjenne på kroppen de siste årene da tusenvis av innvandrere har tatt turen til Europa og til og med lagd køer ved norske grenseoverganger. At mennesker flytter på seg er likevel ikke noe nytt selv om vi som regel ikke legger merke til det. Dessuten, vi skal ikke så langt tilbake i tid for å finne tider da nordmenn selv emigrerte og var i bevegelse.

Les også: Spørreundersøkelser - blir Trump sittende som president?

 

UNDERSØKELSER: INNVANDRING TIL NORGE

Tjene penger på nettEt spørsmål du kanskje har tenkt på av og til, er hvor mange mennesker som faktisk kommer totalt sett til Norge hver år. SSB har sluppet tall som viser hvordan innvandringen var for 2016.

SSB`s undersøkelser og statistikk viser at 50.490 personer innvandret til Norge bare i fjor. Det er en økning på bare 2,3% fra året før, men dersom vi ser det i lys av det siste 10-året, så er det en økning på hele 70,4%. Det er altså en god del mennesker som finner veien til landet.

 

- Siden 1990 har 788.531 personer innvandret til Norge. -

 

Men hvorfor kommer de? Det er selvfølgelig ikke slik at alle disse er asylanter eller mennesker på flukt som gjerne er det vi tenker på når vi snakker om innvandring. Motivene er derimot ganske ulike for hvorfor personer velger å komme til Norge. Her er en lista med de ulike grunnene:

 

  • Arbeid 14372
  • Familie 16465
  • Flukt 15190
  • Utdanning 4147
  • Andre 308

 

WORLD POPULATION DAY

Betalte spørreundersøkelser på nettDen 11.juli er det duket for World Population Day, eller på norsk: Verdens Befolkningsdag. Den setter fokus på en stadig voksende befolkning, men like mye på utfordringene knyttet til dette. Ulikhetene er enorme i forhold til hvor man bor på kloden og dette har man et sterkt ønske om å synliggjøre. Spesielt forhold i utviklingsland blir satt på agendaen.

En av Meningstorgets samarbeidspartnere er Concern Worldwide og vi støtter denne veldedige oraganisasjonen med donasjoner. Dette er en stiftelse som jobber med å forandre livet til verdens fattigste. For mer informasjon kan du besøke deres nettsider på: www.concern.net.

Hver gang du tar en spørreundersøkelse hos Meningstorget, vil du få muligheten til å gi en donasjon til en veldedig organisasjon. En av disse er altså Concern Worldwide. Meningstorget donerer på dine vegne. Du rett og slett bare forteller oss hvem som fortjener din donasjon. Les mer om Meningstorget her.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.