« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Terror i Norge?

betalte spørreundersøkelser på nett

Ondskapen kan ikke bli råere. Uskyldige mennesker som meies ned av lastebiler helt intenanende om hva som treffer dem. Vi kan vanskelig forstå det. Vi fordømmer det og føler oss maktesløse i en kamp der terroren muterer seg til nye former.

Men samholdet holder oss styrket. Sammen er vi mye større enn destruktive krefter. Det har vi vist i Norge. Vi har vært gjennom en vinternatt før. Enten vi setter vår lit til politikere og reformer eller vi ber på være knær, terror er det siste vi ønsker å tenke på.

Likevel treffer den nærmere vårt eget hjerte enn aldri før. Dronningens gate i Stockholm sentrum blir åstedet for skrekkens scenario og da vet vi at det like godt kunne hendt hos oss...eller er det slik?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de tenker om mulig terror i vårt eget land. Hva tror du selv? Kunne byen like godt vært Oslo? 1435 personer delte sin mening i vår undersøkelse og her er resultatet:

 

Frykter du at hendelsen i Stockholm også kan skje i Norge?

  • Ja 78%
  • Nei 13%
  • Usikker 9 %

 

Hinsides all logikk, finnes det mennesker som lar seg drive av krefter som volder skade. Ut fra ingenting blir det normale gatebilde omformet til det ugjenkjennelige. Et virus, som sprer seg, men som kan og må utslettes.

Våre spørreundersøkelser viser at usikkerheten vokser i det norske folk. 78% frykter noe lignende kan skje som i Stockholm. Bare 13% svarer nei på dette, mens 9% føler seg usikre på hva de skal mene. Det er på tide å stå sammen som nasjon som aldri før.

 

 « Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.