« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Blir Trump sittende som president?

spørreundersøkelser på nett om Donald Trump

Med Trump som president i verdens mektigste land er ikke hverdagen lenger den samme. En såpeopera som startet tidlig i en valgkamp av de sjeldne. Og nå fortsetter den med store byks inn i det hvite hus. Mens det stort sett gikk rolig i dørene under Barack Obama, er det en langt friskere og frittalende forretningsmann som nå står ved spakene.

Dersom du følger serien «House of Cards» som nettopp er basert på det politiske spillet i USA i den øvre delen av pyramiden, vil du være overrasket over hvor godt serien nå treffer realiteten i hva som utspiller seg bak lukkede dører. Så langt kunne man endog dra slutningen av at serien i visse sekvenser lar fantasien slippe seg vel løs, men med Trump marsjerende inn, er ingenting umulig lenger.

Et godt eksempel er den pågående konflikten med den sparkede FBI-direktøren James Comey som har fått enkelte profiler til å rope om riksrett da det virker påtalende at Trump ga Comey fyken i et ledd for å påvirke FBI`s etterforskning av Trump-kampanjens tilknyttninger til Russland.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: BLIR TRUMP SITTENDE?

Trump spørreundersøkelser netttSaken føyer seg inn i en rekke utfordringer Trump opplever på hjemmebane. Ute i internasjonalt farvann er det heller ikke vindstille og relasjonene skifter tyngdepunkt. Balanserer Trump på en line som stadig blir tynnere, eller har han fortsatt et solid fotfeste som ikke vil kunne rokkes de kommende fire årene?

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvordan de ser på Trumps inneværende president-periode. Må han ta hatten å gå eller blir han sittende i det ovale rom til tiden er over? Her er resultatet fra vår spørreundersøkelse:

 

 

 

Blir Donald Trump sittende som president i USA hele presidentperioden?

  • Ja 24%
  • Nei 58%
  • Usikker 18%

 

Og folket har talt. Det begynner å bli lenge mellom lyspunktene for Trump og oddsen er i fallende kurve. Vår spørreundersøkelse levner ingen tvil om at fler og fler faktisk tror at Trump før eller siden må godta nederlaget – sjakk matt. En av fire holder fortsatt tommelen opp for den amerikanske presidenten.

Det gjenstår å se hva som skjer. Aldri en morrakvist uten ferskeTrump-nyheter :)

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Dersom du kunne tenke deg å svare på spørreundersøkelser på nett om hva som skjer i samfunnet eller om produkter og tjenester du bruker i det daglige, da må du gjerne bli en del av Meningstorget. Hos oss mottar du undersøkelser på epost og du velger selv når og hvor ofte du svarer på disse.

Som takk for innsatsen, belønner vi deg med poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du får også lodder til våre kvartale premietrekninger. Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.