« Tilbake til blogg

Tjen gavekort ved å dele dine meninger på nettet!

tjen gavekort på nett ved å dele dine meninger

Visste du at Meningstorget samarbeider med landets beste og mest populære merkevarekjeder og nettbutikker. Dette gjør vi for å kunne tilby deg det aller beste i belønning for den innsatsen du legger ned ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett!

Utvalget av gavekort er bredt og strekker seg over et stort spekter av butikker og selskaper. Så hos Meningstorget finner du garantert et gavekort du har lyst på, enten det er innen klær, sport, kosemetikk, leker, elektronikk, tv-spill, musikk, interiør, byggvare eller rett og slett et gavekort på en pizza.

Blant våre samarbeidspartnere finner du Intersport, H&M, Dressmann, iTunes, CDON.COM, Åhlens, Bauhaus, Bokkilden.no, ToysRus, Coolstuff, Kicks, NetonNet, Siba, Kappahl, G-sport og flere andre spennende butikker.

Les også: Cdon.com - Nordens største e-varehus!

 

HVORDAN TJENE PREMIER I VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER?

pakke, premier, spørreundesøkelserMeningstorget sender ut spørreundersøkelser på vegne av bedrifter og selskaper som trenger tilbakemeldning på sine produkter og tjenester. Ved å dele dine meninger i våre spørreundersøkelser tjener du poeng og disse poengene kan du over tid veksle inn i gavekort fra våre samarbeidspartnere.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på siden. Du får tilsendt en epost hvor du bekrefter innmeldingen og du vil deretter blir spurt om å fullføre enkelte profilundersøkelser så vi vet litt mer om hvem du er og hva slags spørreundersøkelser vi skal sende deg.

Så er du i gang. Du vil motta spørreundersøkelser på din e-post og du kan alltid sjekke hvor mange poenge du har og se hva slags belønninger du kan tjene ved å logge deg inn på «din side».

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER VIA PAYPAL!

Du kan også tjene penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dersom du ikke ønsker et bestemt gavekort som belønning for innsatsen, gir vi deg også muligheten til å veksle om poengene du har opparbeidet deg i kontanter via PayPal. Du kan velge å veksle om i kontanter i det du har poeng tilsvarende 30,- kroner, eller spare deg opp mer poeng for så å motta et større beløp senere. Dine meninger betaler seg.

 

DONASJONER OG LODDER

donere, donasjon, belønningI tillegg til å tjene penger eller gavekort ved å delta i våre spørreundersøkelser, gir vi deg også lodder til våre kvartalsvise premietrekninger. Når du starter en spørreundersøkelse vil det alltid stå hvor mange poeng og lodd du tjener ved å fullføre den aktuelle undersøkelsen.

Loddene inngår i vår kvartalsvise premietrekning
der du kan vinne hele 35.000 kr!


Vi gir deg også muligheten til å donere. Meningstorget samarbeider med frivillige organisasjoner som World Land Trust, World Animal Protection og Concern Worldwide. Når du tjener en «donasjon», betyr det at du kan donenere til en av disse organisasjonene uten at det koster deg et eneste poeng.

Vi donerer på dine vegne som takk for den innsatsen du legger ned. Alt du trenger å gjøre er altså å fortelle oss hvem som skal få din donasjon.

Les også: Delta i undersøkelser og støtte World Land Trust!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.