« Tilbake til blogg

Vinn eksklusive gavekort ved å si dine meninger!

vinn premier på nett

Motebevisst med sans for design og stil? Da kan gavekort fra Meningstorget være det du leter etter og trenger. Vi samarbeider med noen av Norges mest populære og kjente nettbutikker og vi tilbyr gavekort fra merkevarer for deg som leter etter det lille ekstra og spennende.

Ved siden av partnere som H&M, Cubus og Kappahl og Zalando, kan du også tjene gavekort fra det mer stilfulle «Stylepit» der du finner trendige og nøye utvalgte kolleksjoner og produkter som deres moteeksperter har valgt seg ut for våren og sommeren.

Blant 70.000 produkter fra over 800 ulike merkevarer, finner du Vagabond, GANT, Filippa K og dessuten mer ekslusive brands som Versace og Guess. Noe for enhver smak og stil. Og tar du spørreundersøkelser hos Meningstorget, kan handleturen også bli svært billig.

 

GAVEKORT PÅ NETT

tjen gavekort på nettEller hva med italiensk design? Ved siden av klær, kan du også sikre deg luksuriøse italienske produkter fra Forzieri.com som blant annet tilbyr sko, vesker, smykker, klokker og trendy solbriller. Tilbehøret er uten tvil viktig for den motebevisste personen.

Med et gavekort hos Forzieri.com kan du også handle interiør og dekor til hjemmet eller oppgradere reiseskapet hjemme med nye kofferter, vesker, lommebøker, nøkkelholdere og andre hendige produkter som hjelper deg på reise nå som våren setter inn og reiselysten øker.

En annen partner som tilbyr deg produkter noe utenom det vanlige, er Coolstuff. Ideen bak denne butikken klinger allerede i navent og dette er stedet for deg som ønsker morsomme gaver og ting. Som Coolstuff selv sier:

 

«Vi leter verden rundt for å finne de morsomste, annerledes og innovative gaver du ikke visste du trengte!»

 

HVORDAN TJENE GAVEKORT PÅ NETT!

tjen penger på spørreundersøkelserDet hele er såre enkelt. Alt du trenger å gjøre er å dele dine meninger i spørreundersøkelser på nett som vi sender deg på e-post. Du gir oss dine synspunkter på produkter og varer du bruker i det daglige, og vi belønner deg med premier. For hver undersøkelse du fullfører, tjener du poeng som du kan veksle inn i gavekort.

Det er gratis å være med hos Meningstorget. Du melder deg opp her på siden og følger videre anvisninger som kommer til deg på e-post. Etter å ha fullført enkelte profilundersøkelser, er du straks klar for dine første spørreundersøkelser. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto flere premier og gavekort kommer din vei.

På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange poeng du har og ikke minst hvilke belønninger du kan hente ut. Så bli en del av oss, fullfør våre betalte spørreundersøkelser og tjen gavekort til nettbutikker som garantert vil gjøre deg glad.

 

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.