« Tilbake til blogg

Tjen penger i våre trekninger! 35.000 kr i potten hvert kvartal!

Tjen penger på dine meninger hos Meningstorget

Ved å fullføre Meningstorgets betalte spørreundersøkelser på nett får du muligheten til å ytre dine meninger. Hos oss kan du si dine meninger om emner som er viktige for deg – men det kan også gjøre deg til en vinner!

Ikke bare tjener du belønninger i bytte for dine synspunkter i våre enkle undersøkelser. Ved siden av penger via PayPal eller gavekort fra kjente merkevarer, gir vi deg også ett lodd vil vår kvaralsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner, hver gang du tar en spørreundersøkelse.

Helt riktig – alt du trenger å gjøre for å delta i trekningene, er å fullføre våre undersøkelser. Desto flere spørreundersøkelser du deltar i, desto flere lodd har du med i trekningen. Er du den heldige vinneren, kan du stikke av med en god porsjon penger – rett og slett ved å dele dine meninger.

 

TJENE PENGER VED Å DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Tjene penger i betalte spørreundersøkelser på nettNoe av det aller beste med Meningstorget, er at det er helt gratis å være med. Dessuten bestemmer du selv innsatsnivået og velger selv hvor ofte, hvor og når du deltar i våre undersøkelser.

Dine tilbakemeldinger har en verdi som bedrifter og selskaper er villige til å betale for. Det kommer deg til gode. Du deler dine tanker om produkter og tjenester du bruker i det daglige og deretter belønnes du for innsatsen. Det større innsatsen er, desto oftere vil belønninger komme din vei og ikke minst lodder til premietrekningen.

Her er noen tilbakemeldinger fra dem som allerede har vunnet 35000 kroner i våre premietrekninger:


 

"Jeg ble så utrolig overrasket da jeg hørte at jeg hadde vunnet premien på 30.000 kroner. Jeg kunne slett ikke fatte det – jeg har aldri vunnet noe i noen konkurranser. Med denne premien kan jeg leve ut min drøm og reise på en deilig tur til Thailand med min forlovede og min stesønn."

Jonas B.

 

"Jeg takker så mye for gevinsten. Utrolig morsomt, da jeg aldri har vunnet noe som helst i hele mitt liv :) Jeg skal bruke pengene til fornøyelser, til noen tannlegeutgifter, så skal sønnen min også få en slant, siden han skal ta mopedlappen i disse dager."

Svanhild B.

 

"Hei. Vil takke for premien i den kvartalsvise trekningen. Den kom på et meget beleilig tidspunkt, for bilen måtte skifte masse deler, og det er aldri billig. Pengene som ble til overs gikk med til årets tannlegebesøk. Dermed ble to store utgiftsposter dekket takket være Meningstorget.no :) Takk så mye! Med vennlig hilsen."

Arve N.

 

"Det var virkelig helt helt fantastisk å vinne! Jeg er såpass kjedelig at jeg har satt mesteparten av pengene på sparekonto, men jeg har også investert i en smarttelefon, noe jeg har hatt lyst på lenge :) Så dette var kjempegøy!"

Kamilla R.

 

Tenk deg hva du kunne gjøre med 35.000 kroner! Registrer deg hos Meningstorget idag og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Si dine meninger og bli den store vinneren i våre premietrekninger.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.