« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Fysisk trening mens du er på jobb!

spørreundersøkelser på nett om trening på jobb

Et pip lyder fra klokka på armen og en melding kommer opp på den lille skjermen: "på tide å bevege seg". Slik er det når man har en treningsklokke fra Polar som også kartlegger bevegelse og fysisk aktivitet iløpet av en helt vanlig dag. Blir man sittende for lenge ved kontorpulten med laptop`en foran seg, så får man fort en beskjed om å ta seg en liten strekk.

Det kan være lurt. Alle vet vi at fysisk trening er viktig for kropp, men like mye for motivasjon og følelser, for hode og hjerte, for ånd og sjel. Studier viser at fysisk helse også har innvirkning på hvordan vi yter på arbeidsplassen. Derfor er det mange arbeidsgivere som tilbyr trening i arbeidstiden fordi dette har en god effekt på arbeidsmiljø og innsats.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: 1 AV 5 MED TILBUD OM TRENING

tjene penger på nettetSpørreundersøkelser og analyse fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) tilsier at hver femte ansatt har tilbud om trening i arbeidstiden i Norge. Samtidig varierer dette tilbudet i forhold til hvilket yrke man utøver og hvilken aldersgruppe man befinner seg i.

Det viser seg nemlig at mange med sittestillende arbeid har tilbud om trening i arbeidstiden. Jobber du på kontor, er saksbehandler i det offentlige eller er sivilingeniør, så er sjansen stor for at du kan ta deg en treningsøkt på jobb.

Dårligst ut kommer renholdere. Bare 7% har et treningstilbud hos denne yrkesgruppa. Også ansatte innen salgsyrker og i primærnæringene har generelt et dårlig tilbud i forhold til trening iløpet av en lang arbeidsdag. I mange yrker må man uansett være tilstede og være i kontakt med forbrukere og slik sett kan det være vanskelig å luke inn en porsjon med fysisk aktivitet.

Hvordan er det på din arbeidsplass?

 

Å HOLDE SEG I FORM ER VÅRT EGET ANSVAR

spørreundersøkelser hjemmefra gratisLitt snodig er det jo. De som er mest utsatt for belastning og fysiske skader, er også de som gjerne har et dårlig tilbud i forhold til trening. Er du derimot ung og sprek, sitter på kontor og har høy utdanning, så er tilbudet mye bedre.

Sykefravær er et omstridt og mye debattert tema i Norge. Det er mye penger å hente dersom de ansatte holder seg i form og føler seg bra. Derfor kan det å investere i trening være en god bedrift over et lengre tidsperspektiv.

Når alt kommer til alt et det også opp til oss selv å sørge for bevegelse i hverdagen. Som når klokka sier at fysisk aktivitet er nødvendig; så er det lurt å strekke på bena, gå til kjøkkenkroken for et glass vann, åpne vinduet for å ta seg litt frisk luft eller kanskje spasere til lunch for å virkelig kjenne at man rører på kroppen.

På hjemmebane har vi alle et ansvar for holde oss i form. Det finnes uttallige kilder på internett og i form av magasiner der du kan få verdifull informasjon om diverse øvelser for å holde formen. Og hvis ikke, så er vel ikke treningsstudioet så langt unna.

 

SI DIN MENING I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Liker du å svære på spørreundersøkelser om ting som opptar deg i hverdagen? Eller kanskje om produkter og tjenster du bruker på daglig basis? Da må du gjerne melde deg opp hos Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett via din personlige e-post der du kan dele dine meninger.

Ved å delta, belønner vi deg også for innsatsen. Det er gratis å være med og du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på våre undersøkelser. Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. Registrer deg idag og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 « Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.