« Tilbake til blogg

Vinn premier i påskenøtter, quizer og andre konkurranser!

vinn premier på nett

Hva er vel påske uten påskenøtter? Det er jo noe av sjarmen å få med seg disse i et ganske så hektisk påskeprogram. Og nå som de gule fargene begynner å vise seg, lanseres også den ene konkurransen etter den andre for å få deg i skikkelig påskehumør.

Om du er av sorten som liker å delta i konkurranser om å vinne små og store premier, da bør du henge deg på, for mulighetene er særdeles mange. Og det beste av alt er at det finnes aktører som samler dem alle på et sted slik at du rett og slett bare kan klikke deg inn og delta.

Her følger gode tips for hvordan du kan vinne premier:

 

VINN PREMIER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

spørreundersøkelser på nettHos Meningstorget kan du både tjene og vinne premier ved å delta i spørreundersøkelser på nett. Det er helt gratis å være med og du får tilsendt undersøkelser på e-post. Ved å fullføre disse tjener du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges aller mest kjente og populære  nettbutikker.

Dessuten tjener du lodd til Meningstorgets premietrekninger som finner sted hvert kvartal der du kan vinne hele 35.000 kroner. Du deler dine meninger samtidig som du tjener premier på det. Enklere kan det ikke bli.

 

KONKURRANSENETT.NO

En av portalene som gir deg oversikt over konkurranser der du kan vinne premier, er konkurransenett.no. Her finner du listet opp aktuelle konkurranser som finner sted akkurat nå. Så er det bare for deg å klikke deg inn for å bidra.

Dersom ditt firma har en kommende konkurranse, kan du også registrere denne. Slik vil mange flere få vite om din kampanje. Du kan også kommentere på kampanjer og bli medlem, slik at du alltid holdes oppdatert. Liker du å vinne premier, så er det bare å henge seg på!

 

BOR DET EN GNIER I DEG? – GJERRIGKNARK.NO

vinn premier på nettDette er også en siden spekket med gode tips for hvordan du både kan spare penger og tjene penger i hverdagen. Ikke bare finner du anbefalinger om pågående konkurranser, du får også en rekke tips om sparing, gratis vareprøver, rabatter og rabattkoder og hvordan du bruker kredittkortet smartest mulig.

Så liker du å vinne premier på nettet eller dersom du ser etter muligheten til å tjene penger, så kan gjerrigknarken være typen som gir deg informasjonen og utfordringen du trenger.

 

FÅR DU 12 RETTE TIL HELGA?

Denne er gammeldags, men stadig populær. Tipping har aldri gått av moten og mulighetene er større enn aldri før. Premiepottene også. Mens man før gikk til butikken og fylte ut kuponger og leste i papiraviser om tippetips, kan du nå finne fulle analyser på nettet og sende over kupongene digitalt.

Du kan til og med tippe mens fotballkampene pågår. Dessuten er ikke Norsk Tipping alene. Du finner nå mange ulike aktører som tilbyr spill over internett der du kan vinne premier daglig.

 

Påska er en fin tid til å slappe av og kose seg. Hvorfor ikke ta noen spørreundersøkelser, en og annen påske-quiz og delta i pågående konkurranser. Da kan det fort komme premier din vei.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.