« Tilbake til blogg

Xbox One X vil være det heftigste innen TV-spill!

vinn premier på nett

Alle gutters drøm er en stor plasmaskjerm i stua og en joystick i hånda. Har du i tillegg en 4K skjerm kan du skikkelig leve deg inn i stadig mer realistiske tv-spill. Det føles nesten som om du er på gressmatta når du lar Fifa 2017 rulle over skjermen. Eller du kjenner intensiteten av krig når du løper rundt for å løse mysterier i velkjente strategi og skytespill.

Det siste store vi omtrent ikke kan vente på er: Xbox One X.

Vidunderet som blir karakterisert som «verdens kraftigste spillkonsoll» har en helt ny prosessorbrikke under navnet Scorpio Engine og kommer med grafikkprosessor som gir deg 6 teraflops. Det betyr at du kan spille dine favorittspill med 4K oppløsning og gir deg en helt ny opplevelse av tv-spill.

 

XBOX ONE X HOLDER DEG UNG

Tjene penger i betalte spørreundersøkelser på nettDa kan man helt sikkert bli hekta. Selv dataspilling på Atari-boksen jeg hadde som guttunge, fikk meg til å sitte noen timer nå og da. Idag er tv-spill av en helt annen verden og dimensjon. Da er det ikke så rart at svært mange av oss benker oss ned for å ha det litt moro av og til. Man blir aldri for voksen når det kommer til dette segmentet.

Xbox One X kommer med 12 GB minne og har 8 GB flashminnne og en harddisk på en terabyte. Kjølesystemet er også av den revolsjonerende sorten med både vannkjøling og vifte, noe som skal gi minimalt med lyd og holde temparaturen nede. Les mere her og se full presentasjon av spillkonsollen.

Lanseringsdato i Norge er satt til 7.november.

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.