« Tilbake til blogg

Myldrende liv på Arendalsuka. Større enn noen gang...

Myldrende liv på Arendalsuka. Større enn noen gang...

Arendalsuka har blitt en viktig politisk møteplass som setter startskuddet for høstens politiske agenda og kampsaker. Torsdag er det duket for partileder-debatt direktesendt på TV. Det blir som regel en livlig affære med kamp om ordet og publikums gunst.

En etter en setter de an tonen på Kanalplassen i Arendal. De ulike politiske partiene holder sine taler til jubel fra ivrige supportere. Mens jeg trasker mellom bodene med mennesker som brenner for sine engasjement og tilbyr brosjyrer og politisk materiell, eller vafler og sukkertøy for den saks skyld, så er det Knut Arild Hareide fra KrF som i bakgrunnen høster ellevill applaus fra gule tilhengere.

Hele 543 arrangementer holdes under Arendalsuka og omfavner debatter, seminarer, kultur-arrangement, foredrag og samtaler. Det myldrer av folk. Hoteller, cafeer og bakgårder er fulle av sommerglade mennesker og ivrige sjeler som diskuterer og debatterer aktuelle problemstillinger knyttet til samfunnet, politikk og næringsliv.

 

LITE-HOUSE - INNOVASJON I ARENDALSUKA!

arendalsuka, politikk, tjene pengerArendalsuka har blitt noe mer enn politisk gate. Innovasjon, nyskapning og idemyldring er like mye en del av programmet som politikken i seg selv. På en hjørnecafe holdes det seminar om fremtidens miljøvern, i en konferansesal på et av byens hoteller diskuterer næringslivet nye energikilder og i kirkekjelleren snakkes det om kampen mot sosiale ulikheter.

Midt i Pollen i Arendal der sjøen kommer helt inn til gatekanten ligger også en egen liten penthouse-bygning bygget på flåte, et lite hus med glassvegger og terrasse bygd for å flyte på sjøen. Grunderne har nettopp levert et flytende svømmebasseng, garderober og bro til gjestebrygga i Arendal og har samla presse og interessenter for å presentere det helt nye konseptet.

Verdenspremieren ble avduket under Arendalsuka og man håper nå at den innovative ideen skal få oppmerksomhet ellers i Norge og utover i verden.

 

"Lite-House kombinerer moderne og funksjonell design med de aller beste og

passende materialer for bruk i marine omgivelser, for å tilby enhver tenkelig flytende løsning."

 

KREATIVT FOR HELE FAMILIEN

Ingenting er som sommerfylte sommerdager på Sørlandet langs kysten med badestrender, skjærgård og koslige sommergater. Og det er ikke bare voksne som får med seg interessante opplevelser. Også for barna er det masse aktiviteter og gøyale ting å være med på.

Søppelfisking og naturvern, natursti, ballonger og intens vaffelspising. Og ikke minst Aftenposten med egen scene for de aller små. Vitensenteret er også svært populært og fenger både barn og nyskjærrige voksne. Med to barn i tidlig skolealder, gikk tiden fort og elegant og vi kunne avslutte med et friskt bad i byens nye badebasseng flytende på vannet.

Se mer om Arendalsuka på www.arendalsuka.no.


SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser, tjene pengerArendalsuka handler hva som skjer i samfunnet. Det er også Meningstorget lidenskapelig opptatt av. Det er deg som forbruker som har det tyngste argumentet for hvilke produkter og tjenester som fremtiden vil bringe. Derfor sender vi ut spørreundersøkelser på vegne av næringslivets aktører og gir deg muligheten til å komme med tilbakemeldinger og synspunkter.

Det er gratis å være med i Meningstorget og vi belønner deg for innsatsen når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Du blir tilsendt undersøkelser via e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på disse. Som belønning får du poeng du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavkort fra en rekke kjente merkevarer.

Du tjener også lodder til våre kvartalsvise premietrekninger og vi gir deg muligheten til å donere til veldedige organisasjoner. Alt som en takk for tiden du legger ned. Les mer om Meningstorget her på våre nettsider og bli en del av oss idag.

 

Bli med i våre betalte spørreundersøkelser på nett!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.