« Tilbake til blogg

Tjene penger og gavekort hjemmefra!

Å være ens egen herre er kanskje en drøm som vi alle og enhver dunker borti nå og da og som vi håper på i beste fremtid. Borte er alt stress om å rekke toget for å være på jobb til klokka åtte presis. Ingen sjef som sier hva du skal gjøre. Du har din egen gesjeft, bestemmer selv innsatsen og ansvaret ligger på dine egne skuldre.

Sannheten er endog at dem som virkelig lykkes også legger ned en iherdig innsats med en god porsjon tålmodighet før bedriften tar av. Å tjene penger hjemmefra kan synes som en fjern virkelighet for de aller fleste, i hvert fall om man skal leve av det.

Men, det finnes likevel muligheter for dem som ønsker å  toppe inntekten ved å sitte hjemme i godstolen eller på hjemmekontoret. Hos Meningstorget kan du tjene penger og gavekort hjemmefra ved å svare på spørreundersøkelser på nett. Enkelt, fleksibelt og ekstra penger inn i budsjettet.

 

TJENE PENGER PÅ NETT!

tjen penger, spørreundersøkelser, gavekortNæringslivet bruker mye ressurser på å kartlegge hva forbrukerne mener om produkter og tjenester de bruker i det daglige. En av metodene som brukes for å samle inn informasjon og gode tilbakemeldinger, er spørreundersøkelser på nett.

Dette er et effektivt verktøy fordi man kan nå mange personer innen kort tid. Meningstorget har et stort panel i Norge og brukes som plattform av ledende bedrifter og selskaper for å samle inn data. Det er gratis å være medlem hos Meningstorget og vi belønner deg for innsatsen når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett.

For hver undersøkelse du fullfører, tjener du poeng. Disse poengene kan du veksle inn i penger via PayPal. Slik kan du altså tjene penger ved å gi dine meninger, rett og slett ved å sitte hjemme i ditt eget kompleks. Du velger også selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser.

 

TJEN GAVKORT FRA DE ALLER BESTE NETTBUTIKKENE!

tjene penger, gavekort, undersøkelseMeningstorget er stolte over å samarbeide med noen av de mest populære nettbutkkene på nettet. Hos oss kan du veksle inn poengene du tjener på undersøkelser i gavekort fra de merkevarene som du liker aller best.

På «din-side» har du hele tiden oversikt over hvor mange poeng du har, samtidig som du også kan se hvilke gavekort som er tilgjengelige og hvor mange poeng du trenger for å løse ut disse. Desto flere spørreundersøkelser du fullfører, desto flere poeng samler du deg opp. Og slik kan du oftere løse inn gavekort.

Du er din egen herre og bestemmer selv innsatsen. Du kan logge deg på for å svare på undersøkelser uansett hvor du er, såfremt du har dekning for internett. Meningstorget er også responsivt, slik at du kan koble deg på både fra smarttelefon, nettbrett og laptop.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.