« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: Har du lest den nye Harry Potter boka?

harry potter, sporreundersokelser

Harry Potter er tilbake. Og det til glede for mange fans som stadig venter på nye eventyr. Mystikken og fortryllende øyeblikk har gjort bøkene til J.K.Rowling til bestselgere over hele verden. Et nytt teaterstykke bringer i disse dager Harry tilbake i manesjen i Palace Theatre i London.

Og kan du ikke reise dit, kan du nå kjøpe historien i bokformat. «Harry Potter and the Cursed Child» finner sted i året 2020 og man følger Harry som nå jobber i Magidepartementet og hans yngre sønn Albus Severus Potter.

Mot slutten av 2015, slapp forlaget den offisielle introduksjonen til den nye boka og der kommer det fram at Harry Potter ikke har fått det særlig lettere som overarbeidet ansatt, gift og far til tre barn i skolealder:

 

- Harry Potter strever med fortiden som ikke vil bli værende der den burde, samtidig som hans yngste sønn Albus kjemper med byrden av en familiearv Harry aldri ønsket seg. Fortid og fremtid møtes derfor til dyst og begge må ta sannheten innover seg: der mørket kommer fra uventede plasser. -

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HARRY POTTER!

Harry Potter er nok både elsket og hatet. Mens noen er helfrelste fans, er nok andre mindre interessert med en lunken holdning. I forbindelse med lanseringen av boka spurte Meningstorget sine respondenter om de hadde lest den nye boka som kom for salg den 1.august i år.

Den norske oversettelsen slippes forresten den 19.oktober. Så får vi se da om det ikke også blir en Harry Potter film å se på lerettet i tiden fremover. De første trailerne gir i hvert fall ingen demper på forventningene blant håpefull magielskere.

 

SPØRREUNDERSØKELSER:

harry potter, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke altfor mange har kastet seg over den nye Harry Potter boka. Muligens fordi den norske utgaven ikke enda har kommet i butikkhyllene. Det spørs om ikke den nye boka blir å finne under mange juletrær i det vi går inn i kaldere tider.

Dessuten er det en helt ny generasjon som nå skal få øyene opp for Harry Potter. Foreldregenerasjonen nileste da de var unge, men har nå vokst opp. Nå skal nye unge mennesker fenges av trolldom og nifse opplevelser – om det er positivt da – det kan jo være en debatt i seg selv.

 

TJENE PENGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser på nettØnsker du å være med i vårt panel som svarer på spørreundersøkelser? Meningstorget er lidenskapelig opptatt av hva som skjer i samfunnet og på vegne av bedrifter og selskaper sender vi ut spørreundersøkelser på nett via epost der du kan gi dine meninger om produkter og tjenester du bruker i det daglige.

Dessuten belønner vi deg for innsatsen. For hver undersøkelse du fullfører tjener du poeng som du over tid kan veksle om i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Det er helt gratis å være med og du velger seg hvor ofte, hvor og når du svarer på våre spørreundersøkelser. Dine tilbakemeldinger påvirker morgendagens samfunn. Så hvorfor ikke bruke muligheten til å ytre seg og heve stemmen. Det tjener du på!

 

Bli med idag og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.