« Tilbake til blogg

Tjene penger på å kjøre elbil. Nye Opel Ampera-e med 50 mil!

Opel kommer kanskje med en av de aller største nyhetene under bilmessa som holdes i Paris de kommende ukene. Deres ny elbil Ampera-e lanseres med brask og bram og skal ha en rekkevidde på hele 50 mil, noe som foreløpig overgår enhver av aktuelle konkurrenter.

Ampera-e er 417 centimeter lang og bagasjerommet har 381 liter som kapasitet. Batterimodulene er lagt til bunnen av bilen og passer sådan godt med bilens form og gir god utnyttelse av plassen. Med et maksimalt dreiemoment på 360 newtonmeter og 204 hestekrefter, er det duket for god akselerasjon med en toppfart på 150 kilometer i timen.

Opel kaller bilen «et helt nytt kapittel i historien om elektrisk mobilitet» og Opel-sjef i Norge, Bernt G. Jessen, uttaler ifølge Dagens Næringsliv at:

 

«Dette er bilen som skal gjøre elbil mulig som eneste bil også for folk som ikke har råd til Tesla»

 

Er du opptatt av biler og hva som rører seg innen teknologi i samfunnet? Er du opptatt av hva som skjer rundt deg i hverdagen og har meninger om produkter og tjenester du bruker i det daglige? Da bør du bli en del av Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett og belønner deg samtidig for innsatsen. Tjen penger ved å gi dine meninger. Les mer om Meningstorget her på våre nettsider.

 

TJENE PENGER OG SPAR MIJØET VED Å KJØRE ELBIL! 

I Norge selges det el-biler som andre land bare kan drømme om. Selv om tallene på solgte elbiler ikke kan måle seg mot vanlig drivstoff-biler, er interessen fortsatt god for elbiler her til lands. Fram til juni dette året ble det solgt ca. 11.000 nye elbiler. Det er dessverre langt færre enn i fjor, men ekspertene mener tallet vil ta seg opp med nye modeller og nye kjøpegrupper.

De mest solgte elbilene fram til juni 2016 har vært:

Volkswagen Golf   3138

Nissan Leaf   2829

Renault Zoe   1309

Tesla Model S   1284

BMW i3   1201

 

spørreundersøkelser, elbil, tjene pengerOm elbil-salget går ned, så øker salget av hybridbiler voldsomt sammenlinget med fjoråret. Motor.no skriver at 12.203 hybridbiler er registrert solgte fram til juli i inneværende år mot bare 4157 biler i 2015. Mange nye modeller gjør at kundene har mer å velge mellom og hybridbilene hadde ¼ av markedsandelen i juli måned.

Fordelen med elbil synes å bli større og større. Fordelen for miljøet synes logisk for mange, men nå som bilene også kan gå relativt langt uten å måtte lade batteriene, så vil fristelsen antagelig være større for flere brukergrupper. Man kan tjene penger på det også. Drivstoff er dyrt og selv om strøm også koster, så kommer man bedre ut av det økonomisk.

 

TJENE PENGER PÅ BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser, elbil, tjen penger på nettNye Opel Ampera-e blir å finne på det norske markedet på vårparten 2017. Da kan det også hende at konkurrentene har kommet opp med nye modeller som er bedre enn sine gamle. Et kappløp som selvfølgelig tjener deg som forbruker til det beste.

Visste du forresten at dine meninger har en verdi som er svært ettertraktet av næringslivets aktører? Du som forbruker sitter med informasjon om hva du liker med produkter og tjenester og dessuten med synspunkter om hva du ikke liker. Dette er informasjon som bedrifter og selskaper trenger for å viderutvikle eksisterende varer og for å produsere helt nye løsninger.

Hos Meningstorget sender vi deg spørreundersøkelser om temaer som opptar deg i hverdagen. Og dessuten blir du belønnet for innsatsen. For hver undersøkelse du fullfører, tjener du poeng som du over tid kan veksle inn in penger via PayPal eller i gavekort fra landets aller største og fremste nettbutikker.

Du kan også tjene penger i vår kvartalsvise premietrekning. Der kan du vinne hele 35.000 kroner. Loddene tjener du når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett. Det er helt gratis å være med og du bestemmer innsatsnivået helt selv.

 

Les mer her på våre nettsider og bli en del av Meningstorget. Tjene penger og gavekort du også. Gi dine meningerer i dag!


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.