« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett! Hvor mange spiller Pokemon?

En gjeng utkledd i gule Pikachu-drakter løp nylig rundt i Basel i Sveits med en svær Pokemon-ball for å ta revasje på Pokemon-Go spillere. Videoklippet går sin seiersgang på sosiale medier og viser hvordan det hoppes ut av bilen for deretter å kaste den røde og hvite ballen på intetanende spillere som skvetter til og får seg en real overraskelse.

Mobilspillet lanseres i stadig flere land og millioner av mennesker kaster seg på trenden der det handler om å fange små og snodige krabater mens du går gatelangs med hodet ned i telefonen. Terrenget du går i blir omdannet til et virtuelt kart der det plutselig dukker opp små udyr som du skal fange ved å skyte på dem.

Noen setter tommelen opp og prisgir den effekten det har på mosjon og frisk luft. Spillet har nemlig fått barn og unge ut av godstolen på hjemmebane og ut i naturen på jakt etter små pokemons både høyt og lavt. Samtidig er spillet blitt en pest og plage for andre som helst ønsker å holde Pokemon Go spillere langt borte fra deres arbeidssted eller personlige sfære.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: SPILLER DU POKEMON GO?

Pokemon Go har tatt landet med storm. Men hvor mange av oss er det egentlig som går rundt og fanger disse rare skapningene? Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett for å finne svaret på dette.

Meningstorget er opptatt av hva som skjer i samfunnet og sender ut spørreundersøkelser på nett for å gi deg muligheten til å si dine meninger om hva som opptar deg eller om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Klikk her for å lese mer!

 

SPØRREUNDERSØKELSER: POKEMON GO!

 

spørreundersøkelser, pokemon go

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halvparten av respondentene som deltok i vår spørreundersøkelse spiller Pokemon Go. Men like mange har enda ikke kastet seg på trenden. Noen har enda ikke fått med seg hva det handler om, selv om det er ganske få.

Og kan det kanskje hende at noen går lei etterhvert? Eller at kanskje noen trenger å ta seg en pause fra spillet og finne seg selv igjen? The Guardian publiserte nylig en artikkel med enkle steg for hvordan man kan klare å stoppe å spille Pokemon Go.

 

AVHENGIG? HVORDAN BLI FRI FRA POKEMON GO!

tjene penger, pokemon go

  • Så om du føler at avhengigheten har tatt overhånd, så fortvil ikke. The Guardian skriver at første steg på utfrielse er rett og slett å innrømme at du har et problem. Når alt du ser rundt deg er Pokemon, da er det muligens på tide å ta et steg tilbake.
  • Så gjelder det å ta opp telefonen og låse den opp. Den store testen er å stå imot trangen til å trykke på ikonet som åpner Pokemon Go. Klarer du det?
  • Trykk på ikonet og hold det inne. Kanskje er følelsen forferdelig, men vær sterk. Du har nesten klart det. På iOS trykk på den lille «X»-en. På Android dra, dra ikonet og dump det i «uninstall».

 

  • Trykk på knakkep for å bekrefte sletting.
  • Pust godt ut. Slapp av. Marerittet er nesten over. Pokemon Go er borte fra telefonen din.
  • Siste hinder på veien mot full frihet er å gå til nettsiden til Niantic. Der sender du inn et formular for sletting av konto. Slik kan du ikke gå tilbake. ALDRI GÅ TILBAKE! – skriver the Guardian ;)

 

TJENE PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Har du lyst til å svare på spørreundersøkelser? Vi belønner deg for innsatsen når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Det er gratis å være hos Meningstorget og du velger selv hvor ofe, hvor og når du fullfører våre undersøkelser.

Meningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som trenger dine tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i det daglige. Slik kan du være med å påvirke morgendagens samfunn. Dessuten får du sagt dine meninger om mangt og mye.

Bli en del av Meningstorget idag. Les mer her på våre nettsider. Tjen penger og andre belønninger i våre spørreundersøkelser på nett!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.