« Tilbake til blogg

Pokemon Go: Er du bitt av basillen?

Pokemon Go slår alle rekorder. Mobilspillet der du vandrer rundt i din egen by på jakt etter små monstre har satt millioner i aktivitet. Plutselig er spillegale mennesker som vanligvis gjemmer seg bak skjermer i de tusen hjem, ute i det fri, på fots med blikket godt festet på mobilskjermen.

Sannsynligheten er likevel stor for at både den ene og den andre får lyst til å prøve ut det nye spillet som gjør at du utforsker samfunnet rundt deg samtidig som du fanger små skapninger. Når spillet innen kort tid lanseres i Europa, vil galskapen antagelig nå nye høyder.

For alle må jo teste ut dette. Så får vi se over tid hvor mange som løper rundt i jakten på de små krabatene. Klart er det at Nintendo kan gni seg i hendene, mens tallene stiger, ikke bare i antall brukere men også på børsen. En ny epoke spill kan være ved dørterskelen

Mange jubler, noen er skeptiske. Foreldre kan fort befinne seg i en klemt situasjon. Man liker neppe at ungen leker på telefonen hele dagen, men hvis det gjør at han eller hun løper rundt i frisk luft og samtidig får bevegd seg, så er jo ikke det så dumt i en tidsaldder hvor mange barn for det meste bruker tiden på ulike skjermer godt inne inne i hus og hytte.

 

SLIK FUNGERER POKEMON GO!

pokemon go, tjene penger, meningstorgetI Pokemon Go vandrer du rundt i din egen by eller hvor du måtte ønske det i verden, samtidig som dine virkelige omgivelser synliggjøres som et virtuelt kart på skjermen. Målet er å finne ulike små og snodige skapninger.

Når du nærmer deg monstre vil du det vises på skjermen din og er de innen rekkevidde vibrerer telefonen og du har en gyllen sjanse til å fange din egen Pikachu, Magikarp, Electabuzz og andre små monstre. Alt du trenger å gjøre er å kaste en Poke Ball for fange den. Høres enkelt ut, men den lille krabaten kan løpe sin vei om du ikke er listig i ditt angrep.

Ute på tur skal man også passe på å ikke overse såkalte PokeStops som er lokalisert på interessante plasser der du beveger deg. Dette kan være landemerker, parker, monumenter og andre lignende plasser. Disse er markert med blå punkter på kartet ditt og her kan du samle Poke Balls og andre objekter.

Kanskje ikke så rart flere og flere kaster seg med.

 

POKEMON GO TAR DEG UT I NÆRMILJØET OG STIMULERER TIL AKTIVITET!

Norske eksperter tror spillet vil ta Norge med storm. Kombinasjonen av smarttelefon, spill og det å skulle jakte på og finne monstre i din virkelig verden, gjør at svært mange vil finne dette spennende. Så spørs det om alle vil være like begeistret for det nye spillet fra Nintendo.

For det er jo fort gjort med blikket godt festet på telefonen å krasje i et eller annet som er på din vei. Det meldes allerede om ulykker og om biler som kjører i feil retning. Ganske irriterende når noen går rett i deg fordi de løper rundt som gale med mobilen i hånda.

Om manien sprer seg, kan det være det kommer egne Pokemon Go-regler på skoler? Eller advarsler ved bygninger og historiske steder om at jakten på små monstre på stedet ikke tolereres? Eller at Pokemon spilling ikke vil tillates i bil og vil føre til bøter om politiet tar deg på fersken?

Hvor mye hysteri vil det bli rundt dette spillet? Snart lanseres altså spillet for fullt i Norge.

 

BLI MED I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OG TJEN PENGER!

spørreundersøkelser, pokemonMeningstorget er opptatt av hva som skjer i samfunnet og vi ønsker å høre dine meninger og synspunkter om det som opptar deg i hverdagen. Gjennom spørreundersøkelser på nett gir vi deg muligheten til å heve stemmen, ytre dine synspunkter og til å påvirke samfunnet du er del av.

Dine meninger er næringslivets aktørerer villige til å betale for. Derfor belønner vi deg for innsatsen når du deltar i våre spørreundersøkelser på nett. For hver undersøkelse du fullfører tjener du poeng som du kan veksle inn in kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Les mer om Meningstorget idag og bli medlem i vårt panel. Det er helt gratis. Tjen penger du også i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

Lykke til i Pokemon Go jakten !

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.