« Tilbake til blogg

Hvorfor fullføre Meningstorgets profilundersøkelser?

Hva er Meningstorgets profilundersøkelser? Her er alt du trenger å vite om hvordan disse undersøkelsene kan hjelpe deg til å tjene enda flere belønninger.

Hos Meningstorget ønker vi å høre fra alle og enhver. Våre medlemmer har unike synspunkter og meninger og vi ønske gjerne å lytte til hva du har å si. Som medlem har du antagelig kjennskap til at ikke alle undersøkelser passer for alle personer (f.eks. en husholdning uten dyr, vil ikke være særlig interessert i å delta i en undersøkelse relatert til dyrefor).

Alle medlemmer har en særegen livssituasjon og er eksperter på ulike områder. Det er grunnen for hvorfor vi prøver å matche deg med undersøkelser vi tror du er interessert i og undersøkelser som er relevante til din livsstil.

Dette er hvor profilundersøkelser kommer inn. Når du registrer seg hos Meningstorget, vil du bli bedt om å gjennomføre en liten undersøkelse for å kunne danne oss et bilde av hvem du er – din profil. Vi spør deg om din husholdning, skolegang, arbeidsforhold og interesser. Idet øyeblikket vi har betalte undersøkelser som passer dine interesser og erfaringer, kan vi invitere deg til å delta og samtidig tjener du penger og gavekort i bytte mot dine meninger!

 

FULLFØR PROFILUNDERSØKELSER PÅ «DIN-SIDE»!

tjene penger, spørreundersøkelserÅ gjennomføre den første profilundersøkelsen tar bare noen få minutter. Når du bekrefter medlemsskapet hos Meningstorget vil du automatisk bli bedt om å fullføre opprettelsen av din konto. Da vil du også bli spurt om å fullføre din første profilundersøkelse. Deretter får du muligheten til å delta i din aller første betalte spørreundersøkelse. Det står alltid oppført hva du får i belønning før en undersøkelse starter.

Når du logger deg inn på «din-side» og går til «din profil» vil du fort se at det fortsatt er flere profilundersøkelser som vi ønsker at du skal gjennomføre. Ved å fylle inn informasjon om deg selv kan vi identifisere ekstra muligheter for deg til å tjene belønninger. Det mer vi vet, desto bedre kan vi matche deg med undersøkelser.

Ved å gjennomføre våre profilundersøkelser får du en grei innføring i hvordan våre spørreundersøkelser på nett fungerer og ser ut. Dersom du ikke ønsker å svare på alle spørsmålene relatert til våre profilundersøkelser, så er selvfølgelig dette helt greit. Og ikke glem at all personlig informasjon er beskyttet i forhold til våre Retningslinjer for Personvern.

Om du har spørsmål knyttet til profilundersøkelser, «din-konto» eller hvordan du kan komme igang med å tjene penger på våre spørreundersøkelser, så ber vi deg vennligst om å kontakte oss og vi vil hjelpe deg på vei. Takk for at du er en del av Meningstorget – vi ser frem til å høre hva du merner!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.