« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Aviser, bøker eller ukeblader?

Sommer betyr for mange mer avslappende dager og enten det er sol eller regn, så er ofte godt lesestoff en del av menyen. For uansett om man sitter hjemme i godstolen i hagen, reiser på hytta eller ligger i en hengekøye et varmt sted i denne verden, så kan det være greit med en god bok, noen interessante ukeblader eller noen ferske aviser.

Sommer er lesetid og selv dem som aldri finner tid eller som ikke kjenner det voldsommme engasjementet for å lese, plukker gjerne fram en bok fra hylla hjemme eller kjøper seg en pocket-roman i bladkiosken på flyplassen.

Det er ingen hemmelighet av vi liker å lese. Nordmenn var lenge i verdenstoppen når det gjaldt å lese aviser på papir. Tabloidavisene hørte til den daglige handlelista. Nå har nok mange av oss godt over til nettavisene. Og spørreundersøkelser om norkse bokvaner, viser at oppil 30-40% av oss leser over 10 bøker i året.

Men hva leser du om sommeren?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: LESEVANER OM SOMMEREN!

Vi spurte våre respondenter hos Meningstorget i spørreundersøkelser på nett om hva de foretrekker å lese om sommeren. Med andre ord ønsket vi å få en bedre oversikt over hvor mange som kaster seg over en god novelle, hvor mange som tyr til ukeblader og magasiner og hvor mange som rett og slett setter pris på å lese mer i aviser.

Her er resultatet fra vår spørreundersøkelse på nett:

 

SPØRREUNDERSØKELSER: BØKER, UKEBLAD ELLER AVISER?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er bøker som synes å være det mest foretrukne blant våre respondenter. En bok kan ta litt tid å lese, men lange sommerreiser og avslappende sommerdager gir uante muligheter til ta fatt på en spennende bok.

Ukeblader får også god oppslutning og det er ikke tilfeldig, i hvert fall i forhold til egen erfaring. Det blir fort slik at når man reiser til hytta på fjellet eller på camping med teltet og skal kose seg med kaffe og sjokolade og muligens er foruten den firkanta boksen, at man kjøper med seg noen magasiner for å ha noe å lese i utenom det vanlige. Det er akkurat som man unner seg litt ekstra.

Aviser foretrekkes av de aller færreste. Sant nok så dukker jo avisa opp hver morgen i postkassa og uansett hvilken matbutikk eller hjørneshop vi stikker innom så stråler jo tabloidavisenes forsider imot oss. Så det er kanskje ikke aviser som er høydepunktet i en etterlengtet ferie.

Muligens blir det litt av alle tre for de aller fleste.

 

TJENE PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETTET!

spørreundersøkelser, bøker, ukebladerLiker du å svare på spørreundersøkelser og ønsker å dele dine meninger om hva som opptar deg i hverdagen? Da bør du ta en titt på hva Meningstorget kan tilby deg. Vi sender ut spørreundersøkelser på nett på vegne av aktører i næringslivet som trenger tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Og du er eksperten vi leter etter.

Ved å dele dine synspunkter tjener du belønninger som takk for innsatsen. Når du fullfører en undersøkelse tjener du poeng som du over tid kan veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkeverer. Du tjener også lodder til våre kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Det er helt gratis å være med i Meningstorget. Du velger også selv hvor ofte, hvor og når du svarer på våre spørreundersøkelser på nett. Registrer deg her på siden og følg videre instrukser på e-post. Så er du igang.

Bli med du også og tjen penger i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.