« Tilbake til blogg

Kan spørreundersøkelser virkelig utgjøre en forskjell?

Som de aller fleste av våre medlemmer allerede er klar over, så er betalte undersøkelser på nett en genial måte å toppe inntekten på. Men kan det å svare på spørreundersøkelser gjøre mer enn bare å belønne deg for tiden du bruker?

Svaret er ja – dine synspunkter har stor betydning. Meningstorget jobber på vegne av og sammen med merkevarer fra hele kloden og med selskaper av alle størrelser. Når du deltar i en undersøkelse, blir dine tilbakemeldinger hørt av beslutningstakere av betydelig rang. Så hvis du liker å komme med forslag, å skrive inn kommentarer eller å legge igjen dine synspunkter, så er betalte spørreundersøkelser en måte å nå rett inn til dem som kan gjøre forandringer på dine vegne.

Det er mulig du lurer på hvorfor de store herrer i multinasjonale selskaper vil høre fra nettopp deg, men sannheten er at – DU er deres livline. Du som forbruker er hva som driver dem og holder dem flytende. Hvis du ikke liker merkevareføringen eller synes at produktet deres rett og slett ikke treffer blink, så vil det å delta i våre betalte undersøkelser være en ypperlig måte å la dem vite om det.

 

DINE TILBAKEMELDINGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT TELLLER!

spørreundersøkelser, tjene penger, undersøkelserÅ fullføre spørreundersøkelser kan også bringe positive resultater. Ta for eksempel merkene du liker spesielt godt og tenk på deres nyeste produkter, kanskje er det sider ved disse du liker spesielt godt, så hvorfor ikke la dem få høre om dette?

Kanskje har du også forslag til hvordan produkter kan forbedres, slik at ditt liv kan bli enda bedre og samtidig hjelpe merkevarene med utvikle produkter i forhold til ny teknologi og nye trender. Om du fullfører din profil på «din-side», og lar oss vite hva du er interessert i, så kan vi også skreddersy undersøkelser som passer deg og dine interesser enda bedre.

Hvem kan si at din ide for en ny og funky hotelkjede ikke har potensiale til å ta av? Eller at dine forslag til forbedring av en applikasjon ikke kommer til å bli gjennomført innen kort tid? Med undersøkelser er mulighetene uendelige. Ta gjerne en titt på et av våre tidligere blogg-innlegg som viser hvordan den vanlige mann i gata fikk ledende bransjer til å forandre produktene deres til å passe dem bedre.

Dersom du deltar i våre betalte spørreundersøkelser på nett, vil du din stemme bli hørt. Du kan utgjøre en forandring. Og ikke minst tjene noen ekstra kroner også...så hva har du å tape? Hvis du ikke allerede er en del av Meningstorget, så registrer deg her på siden for deretter å kunne si din mening og tjene belønninger. Dine meninger har betydning, så hvorfor ikke la dem telle?

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.