« Tilbake til blogg

Tjene penger på din meninger via QuickThoughts!

Tjene penger på din meninger via QuickThoughts!

Det knytter seg stor spenning til lanseringen av iphone7 senere denne høsten. Telefonene vi kjøper oss blir stadig fornyet og forbedret. Det er som å ha en liten bærbar datamaskin i lomma. Omtrent alle mobiler som selges er smarttelefoner og stadig flere tjenester blir tilgjengelige som nedlastbare applikasjoner.

Hele livet er omtrent samlet i smarttelefonen. Mens jeg denne sommeren trasket gjennom Europa på biltur med familien på slep, så var jo det meste samlet i telefonen; bookinger på hotell, veibeskrivelser, banktjenester og  innngangsbiletter. Og ikke minst, alle minner betryggende lagret gjennom mobilens kamera, ved å oppdatere Facebook, skrive på WhatsUp eller ved å dele korte øyeblikk på Snapchat.

 

- I en av våre nyeste spørreundersøkelser på nett om telefoni
svarte hele 94,1% av respondentene at de hadde smarttelefon. -

 

QUICKTHOUGHTS – BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER RETT PÅ MOBILEN!

spørreundersøkelser, tjene pengerEn av fordelene med smarttelefon er at du kan jobbe på den omtrent uansett hvor du er. Dette gir uante muligheter. Er du medlem av Meningstorget kan du enkelt ta spørreundersøkelser på mobilen din enten du sitter hjemme eller er på farta. Åpne innboksen, trykk på linken i våre invitasjoner og du er igang med å dele dine meninger.

Samtidig har SSI en helt egen app for smarttelefon og nettbrett som heter QuickThoughs. Du laster ned applikasjonen, registrer deg og så er det rett og slett bare å trykke på ikonet for QuickThoughts hver gang du ønsker å ta spørreundersøkelser. Enkelere kan det ikke bli.

Du kan lese mer om QuickThoughts på www.quickthoughsapp.no. Her får du mer informasjon om hvordan du laster ned appen. For hver undersøkelse du fullfører tjener du penger og disse kan du veksle inn i gavekort fra iTunes dersom du bruker Apple og i gavekort fra CDON.COM dersom du bruker Android.

 

TJENE PENGER I GRATIS SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget er lidenskapelig opptatt av spørreundersøkelser og vi prøver derfor å legge til rette for at flest mulig skal kunne henge seg på. Hos Meningstorget kan du si dine meninger om mangt og mye og gi tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i deg daglige.

Din stemme kan være med å påvirke fremtiden og morgendagens samfunn. Næringslivets aktører bruker mye ressurser på å skaffe seg god feedback fra deg som forbruker. Derfor belønnes du når du deler dine erfaringer og synspunkter.

Ved å være en del av Meningstorget kan du delta i betalte spørreundersøkelser på nett hvor ofte, hvor og når du måtte ønske det. Du kan fullføre våre undersøkelser på smarttelefon, nettbrett og bærbar datamaskin så fremt du har tilgang til internett. Som belønning, kan du tjene penger, gavekort, lodder og mulighet for donasjoner. Les mer her på våre nettsider.

I tillegg kan du også laste ned QuickThoughs separat for mobil og nettbrett, der du kan dele dine meninger og bli belønnet for innsatsen. Med andre ord, dersom du liker undersøkelser, kanskje pendler mye og er mye på farta med mye døtid, hvorfor ikke ta noen spørreundersøkelser?

 

Kos deg og lykke til med QuickThoughs!


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.