« Tilbake til blogg

Snakk om å tjene penger! Jonas er snart på vei til Thailand!

Vi har kåret en ny vinner i vår kvartalsvise premietrekning og vinneren av 30.000 kroner kan slippe jubelen løs. Med en slik bunke penger tikkende inn på konto er det bare å starte året på nytt med blanke ark og nye drømmer. Jonas B. fra Danmark er den heldige karen og er allerede igang med planer om en aldri så liten reise til Thailand.

Ja, slik er det. Spørreundersøkelser på nett kan gi deg mang en overraskelse. Alt du trenger å gjøre er å  fullføre undersøkelser fra Meningstorget og slik samle deg opp lodder som blir puttet i potten i forkant av hver trekning. Desto flere spørreundersøkelser du fullfører, desto flere lodder har du i ermet når pengene skal deles ut.

Jonas sier:

«Jeg ble helt vilt overrasket da jeg hørte at jeg hadde vunnet premien på 30.000 kroner. Jeg kunne slett ikke fatte det – jeg har aldri vunnet noe i noen konkurranser. Med denne gevinsten kan jeg leve ut drømmen om å reise på en lekker og deilig reise til Thailand med min forlovede.»

 

BELØNNINGER

tjene penger, premietrekning, spørreundersøkelserKunne du tenke deg å dele dine meninger og samtidig bli kreditert for innsatsen? Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å tjene belønninger rett og slett ved å dele dine synspunkter om produkter og tjenester du bruker i det daglige.

På vegne av organisasjoner, bedrifter og selskaper sender vi ut spørreunersøkelser på nett der du kan fremme din meninger og dele dine erfaringer. Denne informasjonen er svært viktig for næringslivets aktører som bruker mye ressurser på å få gode tilbakemeldinger.

Din stemme og din røst har derfor en verdi som betaler seg. Ved å fullføre våre spørreundersøkelser på nett belønner vi deg for innsatsen. Ingenting kan vel være bedre enn å bli betalt for å ytre egne holdninger og meninger. Du er med å påvirker morgendagens samfunn og samtidig kommer premier din vei.

 

TJENE PENGER

tjene penger, spørreundersøkelserMeningstorget belønner deg på ulike måter. Når du fullfører våre spørreundersøkelser, tjener du poeng som du kan benytte til å hente ut premier som du ønsker deg. Det vil alltid stå skrevet hvilke belønninger du kan tjene ved å fullføre en spørreundersøkelse før du starter på selve undersøkelsen.

Poengene du tjener kan du over tid veksle inn i kontanter via PayPal. Du kan altså tjene rene penger ved å dele dine meninger. I det øyeblikket du har poeng tilsvarende en verdi av 30 kroner, så kan du hente ut disse. Eller du kan spare deg opp poeng over lengre tid og så overføre et større beløp til din PayPal-konto.

På «din-side» kan du hele tiden holde oversikt over hvilke spørreundersøkelser du har fullført, hvor mange poeng du har og hvilke belønninger du kan hente ut. Våre spørreundersøkelser er en enkel og effektiv måte for hvordan du kan tjene ekstra penger til bruk på deg selv og andre. Bli med i våre betalte spørreundersøkelser!

 

GAVEKORT

gavekort, voucher, tjene pengerVed siden av å bli belønnet med penger, kan du også veksle inn poengene du tjener ved å fullføre våre spørreundersøkelser i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Meningstorget samarbeider med noen av de aller beste og mest populære nettbutikkene på markedet.

Tilbudet av gavekort er også bredt og omfavner en rekke kategorier av produkter, det være elektronikk, klær, sminke, sko, byggvare, mat, leker, sport, interiør og flere andre. Det skulle derfor være noe for enhver smak i vår nettbutikk. Gavekort er perfekt når du ønsker å kjøpe deg noe spesielt hos en butikk du liker godt.

Svært populære er også våre gavekort hos iTunes. Kortene kan veksles inn mot musikk, filmer, apper, spill, bøker og enda mer hos iTunes-butikken, App Store, iBokhandelen eller Mac App-butikken. Du kan altså sikre deg det beste av musikk og film ved å svare på våre spørreundersøkelser.

 

GRATIS SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Det er gratis å være med hos Meningstorget. Det koster deg ingenting. Du kan bare tjene belønninger. Meningstorget fungerer som en plattform der vi kobler deg opp mot aktører i samfunnet som er villige til å betale for dine tilbakemeldinger. Så mye er dine synspunkter verdt.

Det er også fleksibelt å delta i våre undersøkelser. Du får tilsendt spørreundersøkelser via e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du ønsker å fullføre disse. Men, desto flere du fullfører, desto raskere vil premier og belønninger komme din vei.

Ved siden av å tjene penger og gavekort, tjener du også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der Jonas fra Danmark nettopp kunne putte 30.000 DKK i lomma. Neste gang kan det være din tur.

Dersom du ikke er medlem hos oss, kan du registrere deg her på siden. Deretter følger du innstrukser som blir sendt deg på e-post. Og så er du i gang.

 

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.