« Tilbake til blogg

Hvordan bli en vinner? Tjene penger i våre trekninger!

Beklageligvis, om du ikke har overnaturlige evner, finnes det neppe en snarvei for å bli en garantert vinner. Men, det er flere måter du kan øke dine vinnersjanser på hos Meningstorget.

Meningstorget har en spennende kvartalsvis premietrekning som er åpen for alle våre medlemmer i Norge. Der kan du vinne hele 35.000 kroner og hvert år er det fire personer som stikker av med premiepotten. Hver gang du deltar i en av våre betalte spørreundersøkelser på nett, får du automatisk et lodd til våre premietrekninger.

Du kan registrere deg hos Meningstorget her på siden og du vil så motta mer informasjon om hvordan du kommer igang med å fullføre spørreundersøkelser på nett. Du kan også lese mer om våre premietrekninger og betingelser for å være med i disse. Meningstorget tar ditt personvern på alvor. Som beskrevet i våre rettningslinjer for personvern, vil vi aldri selge dine personlige detaljer til tredjepart og vi vil aldri prøve å selge deg noe fra vår side. Så du kan trygt bli en del av vårt panel.

Hos Meningstorget sier vi også nei til søppelpost. Vi vil bare skrive til deg direkte, og du kan også logge deg inn på «din-side» for å endre hyppigheten for hvor ofte du ønsker å motta e-post fra oss med undersøkelser og informasjon.

 

HVORDAN MAKSIMERE MULIGHETEN FOR Å TJENE PENGER!

tjene penger, spørreundersøkelser, premietrekningHos Meningstorget premierer vi deg på mange måter. Ved siden av lodder til våre premietrekninger, tjener du også poeng. Disse poenge kan du veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Vi samarbeider med noen av de aller mest populære og største nettbutikkene i Norge.

På «din-side» har du hele tiden oversikten over hvor mange poeng du har opparbeidet deg, hvilke belønninger som er tilgjengelige og ikke minst hvor mange lodder du står oppført med til neste premietrekning.

Her er våre aller best tips for hvordan du kan maksimere dine sjanser til å vinne i vår kvartalsvise premietrekning:

 

TJENE PENGER I VÅRE PREMIETREKNINGER!

 

  1. Ta del i så mange spørreundersøkelser du kan! Hver fullførte undersøkelse = ett lodd til premietrekningen.

  2. Hold øye med innboksen. Vi vil sende deg e-post med ny spørreundersøkelse så fort en av disse er tilgjengelige.

  3. Oppdater din «konto» eller din «profil». Dette gjør du på «din-side». Ved å gi oss mer informasjon om deg selv, kan vi skreddersy invitasjoner til undersøkelser som passer dine erfaringer. Og flere undersøkelser betyr flere lodder til vår trekning.

  4. Ta del i undersøkelser hvor som helst og når som helst. Hvofor ikke fullføre spørreundersøkelser når du er på farta, slik at du maksimerer din døtid? Mange tar undersøkelser mens de pendler til jobb eller i lunchpausen, rett og slett for å toppe inntekten litt og for å tjene lodder til premietrekningen.

  5. Fortsett med å dele dine meninger. Selv om en spørreundersøkelse viser seg å være full etter at du har begynt eller det viser seg at du ikke er kvalifisert til undersøkelsen etter at du svarte på inngangsspørsmålene, så tjener du fremdeles et lodd til vår premietrekning.

 

 

Så lykke til !!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.