« Tilbake til blogg

Ved å bygge bloggen din solid kan du tjene penger på å skrive!

hvordan tjene penger på blogging

Vil du tjene penger på bloggen din, vil det første være å gjøre bloggen din solid og sette leserne i fokus fra begynnelsen av. For det høres jo enkelt ut – skriv om det som opptar deg og så vil reklameoppdragene og pengene renne inn... Vel, på veien dit finnes det noen lure knep og noen gode bloggvaner du bør ilegge deg.

Blogging er blitt stort i Norge og de største bloggerne har mange daglige lesere. Det mangler heller ikke på byråer som representerer bloggerne og ikke minst konferanser som forteller deg hvordan du kan bli en som påvirker andre gjennom å skrive om livet ditt og hva som opptar deg – influencers.

En av aktørene i det norske markedet er UnitedInfluencers, og Thomas Moen, under tittelen Chief Marketing Officer, gir oss følgende gode tips for å få det beste ut av bloggen din. Dersom du vil tjene penger på egen kreativitet, bør du ta en titt på følgende punkter:

 

10 TIPS TIL DEG SOM VIL BLOGGE OG TJENE PENGER PÅ BLOGGEN

 

1. Oppdater regelmessig – 1 innlegg om dagen er ideelt. En oppdatert blogg bringer leserne tilbake.

2. Ha leserne dine i fokus – setter du pris på dem, vil de sette pris på deg også!

3. Hold deg gjerne til ett tema – variasjon er greit, men 1 av 3 innlegg bør være i samme sjanger.

4. Lag innhold av kvalitet – noen enkle innlegg er bra, men hvert tredje inlegg bør jobbes skikkelig med.

5. Ta en titt på hva andre skriver – da får du inspirasjon og mer innsikt i hva folk liker å høre om.

6. Legg igjen kommentarer hos andre bloggere – skriv noe posivit og legg igjen din mening om det som opptar deg.

7. Bruk Facebook aktivt – her kan du promotere og få mer trafikk til bloggen din.

8. Twitter - en genial måte å fortelle andre hva du skriver om med link til bloggen.

9. Innhold er viktigst, ikke pengene – det kan være fristende å engasjere seg i forhold til reklame, både for det ene og det andre. Men blir det for mye reklame, kan besøkstallene fort stupe og leserne forsvinne.

10. Bygg nettverk med andre bloggere – ta kontakt, sosialiser og skriv om andre bloggere du synes er bra.

 

Du kan lese mer utfyllende om disse tipsene ved å trykke deg inn på bloggen til Thomas Moen. Det som gjør deg til en god blogger med attraktivt innhold, er at du bygger opp bloggen din på en solid måte. Da kan det hende at du også kan tjene penger på det du skriver.

 

TJENE PENGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

Hos Meningstorget sender vi deg spørreundersøkelser der du kan gi dine tilbakemeldiger på produkter og tjenester du bruker i det daglige. Slik kan du være med å påvirke morgendagens løsninger og samfunnet du er en del av.

Som takk for innsatsen, gir vi deg også poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer. Du kan lese mer om Meningstorgert og våre belønninger her på våre nettsider.

 

Lykke til med bloggingen!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.