« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Er vi gale etter å kjøpe iPhone8?

spørreundersøkelser iphone

Forventningene er alltid store til hva neste generasjon Apple-telefoner vil inneholde av konfigurasjoner og digitale finesser. Når Iphone 8 og ipone X slippes på markedet nå i høst er både medielyset og oppmerksomheten rettet mot lanseringen av disse.

Så spørs det da, om forbrukerne er like ivrige til å kaste seg over de nye modellene, eller om disse blir noe overflødige og at kanskje svært mange av oss egentlig er mer enn fornøyd med allerede å ha iPhone7 eller tidligere modeller i lomma.

De nye modellene har likevel enkelte forbedringer som kan virke forlokkende. Dette innebærer ikke minst trådløs lading som absoultt er befriende. Telefonene kommer også med en helt ny prosessor som virkelig skal få sving på brukeropplevelsen og selvfølgelig et bedre kamera som skal gi deg bedre lys, mindre støy og klarere fokus.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: BARE 1 AV 10 SKAL KJØPE NY IPHONE I HØST!

I andledning Apples årlige iPhone-lansering, gjennomførte Meningstorget en spørreundersøkelse på nett for å se på interessen rundt de nye modellene som nå ligger for salg i Norge. Vil vi løpe til butikken og sikre oss det nye vidunderet eller lar vi det heller vente?

 

Skal du kjøpe deg ny iPhone 8 eller iPhone X nå i høst?

  • Ja 9%
  • Nei 72%
  • Kanskje 19%

 

70% av respondentene gir til kjenne at de ikke planlegger å kjøpe seg ny iPhone med det første. Bare 1 av 10 har allrede bestemt seg for å kjøpe en av de nye modellene. Samtidig er 2 av 10 enda i tenkeboksen. Det som ved første øyekast synes å være en litt laber interesse for iPhones nye lansering, kan fort bli god butikk, hvis 30% av oss til syvende og sist faktisk ender opp med kjøp.

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OG BLI BELØNNET

Hos Meningstorget er vi lidenskapelig opptatt av dine meninger og vi vil gjerne koble deg opp mot aktører i samfunnet som er i behov av gode tilbakemeldinger fra deg som forbruker. Du sitter inne med informasjon om produkter og tjenester du bruker i det daglige og som bedrifter og selskaper er i behov av.

Hos Meningstorget får du spørreundersøkelser tilsendt på email. Du kan derfor selv velge hvor ofte, hvor og når du fullører disse. Ved å fullføre våre undersøkelser får du muligheten til å påvirke morgendagens samfunn og løsninger. Samtidig belønner vi deg også for innsatsen.

Du kan lese mer om dette her på våre nettsider. Bli med og ta spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.