« Tilbake til blogg

Vi spurte: Hva synes du om skattenivået i Norge?

Skatt i Norge

En av de store kampsakene i forkant av årets Stortingsvalg var hvorvidt skattleggingen burde økes eller lettes for befolkningen. Mens Arbeiderpartiet gikk inn for økte skatter, mente Høyre det var mulig å kunne kutte mer i skattene.

Ingen liker å betale skatter, men de fleste av oss har likevel en forståelse for at skattlegging ikke er til å komme utenom dersom vi ønsker å ha et samfunn med gode levevilkår, sosiale ordninger og tjenester til fellesskapets beste.

Hvordan dette skal balanseres er det store spørsmålet.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: SKATT

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter angående skatt i Norge. Er vi fornøyde med dagens skattenivå eller burde den være høyere eller lavere?

 

Trenger vi økte skatter eller mer skattelette?

  • Økte skatter 12%
  • Mer skattelette 36%
  • Beholde dagens skattenivå 45%
  • Vet ikke 7%

 

DELTA I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER HJEMMEFRA!

Kunne du tenke deg å svare på spørreundersøkelser fra tid til annen? Meningstorget er et panel der du som forbruker har muligheten til å si din mening om produkter og tjenester du bruker i det daglige. På den måten kan du være med å påvirke morgendagens løsninger og fremtidens samfunn.

Vi belønner deg også for innsatsen. Dette gjør vi i form av poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer. Du tjener også lodd til våre kvartale premietrekninger. Du kan lese mer om dette her.

Bli med i meningstorget og la din stemme bli hørt!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.