« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hva liker du best fra grillen?

Spørreundersøkelser om grilling og grillmat fra Meningstorget

Sommeren holder enda koken og grillsesongen er langt ifra over. Ingenting er som et måltid med det aller beste av kjøtt og grønnsaker tilberedt på grillen. Lag noen båtpoteter eller kok basmati-ris, kutt opp noe friske grønnsaker og kjøp inn noen spennende sauser og krydderblandinger. Det blir helmaks for en lang sommerkveld med gode venner eller familie.

Med årene har vi nordmenn oppdaget at grilling ikke nødvendigvis trenger å bety grillpølser, hamburgere og nakkekoteletter, men at kreativiteten kan få løpe litt løpsk. Da blir grilling mye mer spennende.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: HVA FORETREKKER DU Å GRILLE?

For å finne ut av hva den gjenge nordmann helst foretekker å slenge på grillen, gjorde Meningstorget en undersøkelse blant sine respondenter der disse fikk listet opp en rekke av de mest vanlige alternativene for grilling. Det er mye vi kan tenke oss av grillmat, men hva kommer høyest opp når vi tenner gass-grillen eller fyrer opp grillkullene?

Her er resultatet:

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: GRILLING
 

grillmat og grilling spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best ut i vår spørreundersøkelse kommer altså hamburgeren som foretrekkes av 25% av respondentene. Grillspyd får 19% oppslutning som kanskje ikke er overraskende, da du kan kombinere kjøtt og grønnsaker og være ganske så kreativ.

Grillpølser, koteletter og kyllingfilet får omtrent samme prosentpoeng, mens fisk, selv om laks er meget så godt, foretrekkes av 7%. Flintstek får 8% av stemmene, mens ganske forventet handler grønnsaker sist med 5%.

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER OG KJØP DEG GRILLUTSTYR!

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å ytre dine meniger og slik påvirke samfunnet du er en del av. Mange av samfunnets aktører er i behov av gode tilbakemeldinger fra forbrukerne og dine synspunkter er dermed med og former morgendagens produkter og tjenester.

Det er gratis å være med hos Meningstorget og du mottar spørreundersøkelser via epost. Ved å fullføre disse, blir du også belønnet for innsatsen. Du tjener poeng som du over tid kan du veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente nettbutikker.

Dermed kan du kjøpe deg akkurat det du trenger. Kanskje noe til grillen? Eller til hjemmet? Eller overraske barna med noe de ønsker seg? Med litt innsats over tid, kan du smile bredt, rett og slett ved å dele dine meninger.

 « Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.