« Tilbake til blogg

Hvilket land foretrekker du å reise til i Norden?

Spørreundersøkelser om reise i Norden

Man skulle kanskje tro at «søta bror» var landet vi nordmenn helst fortrekker å reise til i Norden når vi skal ut på tur. En sjarmerende hovedstad i Stockholm, et Liseberg som aldri slår feil og svenske rødmalte feriehus med uttallige koslige campingplasser. Sverige har dessuten masse festivaler og musikk å by på gjennom året.

Men nei, selv om vi valser over til Sverige for å handle snop, glutenfri mat og sprudlende bobler, så er det andre nordiske destinasjoner vi foretrekker dersom ferieturen ville gått til Skandinavia til uka som kommer.

Finland kommer dårligst ut i våre spørreundersøkelser Bare 3% kunne tenke seg å besøke landet med de 1000 sjøer. Selv ikke Mummi-trollet synes å trekke den gjenge nordmann østover. Så hvor ønsker vi å reise?

 

Registrer deg idag: Si dine meninger og tjen belønninger med Meningstorget!

 

Du pakker kofferten, men hvor går turen i Norden?

Kanskje til sagaøya ute i sjøgapet med varme kilder, vulkansk aktivitet og den Blå lagune? Et spennende valg for å oppleve noe helt hinsides som våre naboland ikke kan by på. Fler og fler trekker Island fram som en destinasjon verdt å reise til.

Eller kanskje er det Danmark med sine uttallige familieparker, langstrakte strender og med den hypermoderne København som er folkefavoritten. Det er jo deilig å være norsk i Danmark. Det sier i hvert fall reklamen og danskeferja er som regel godt booket for sommerperioden.

1594 personer har gitt sin mening i Meningstorgets undersøkelse. Her er resultatet:

 

Spørreundersøkelser på nett om reising i Norden

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delta i spørreundersøkelser og bli belønnet for innsatsen!

Lyst til å svare på spørreundersøkelser og samtidig bli belønnet for innsatsen? Hos Meningstorget sender vi deg undersøkelser på epost. Ved å fullføre disse tjener du poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Registrer deg her.

Dine meninger er viktige og bedrifter og selskaper er helt avhenging av gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Slik kan de forbedre eksisterende produkter og tjenester eller produsere helt nye. Vil du være med å påvirke samfunnet og markedet du er en del av? Da er Meningstorget portalen du ser etter.

Registrer deg her, bekreft innmeldesle på epost og svar på noen enkle spørsmål for å sette opp din profil slik at vi kan sende deg undersøkelser som passer nettopp deg.

Lykke til!


 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.