« Tilbake til blogg

Se vår infografikk om det norske Valget 2017!

Valget 17 infografikk

Meningstorget har nettopp fullført en spørreundersøkelse i forbindelse med det kommende Stortingsvalget. Valgkampen har vært intens, debattene mange og engasjementet stort. På mandag avgjøres landets politiske skjebne og svært mange av oss vil sitte klistret til en og annen skjerm for å følge med på oppløpet.

Her er noe av hva vi fant i vår undersøkelse:

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.