« Tilbake til blogg

Si dine meninger og tjen belønninger hos Meningstorget!

Tjen belønninger på nettet

Du blir kanskje ikke rik over natten, men noen kroner her og der kan gi lommeboka en kjærkommen gevinst i ny og ne. Og ikke minst kan du skaffe deg gavekort du gjerne ønsker deg. Rett og slett ved å dele dine meninger om det som skjer i samfunnet eller om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Du kan registrere deg her.

 

Hvordan fungerer det?

Tjen penger og belønninger for dine meningerMeningstorget sender deg spørreundersøkelser på epost og ved å fullføre disse tjener du poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges mest populære og største nettbutikker. Du velger selv hvor ofte, hvor og når du deltar i våre undersøkelser.

Det vil alltid stå hva du tjener ved å fullføre en spørreundersøkelse før du begynner på selve undersøkelsen og du har alltid full oversikt over ditt engasjement på «din-side» der du finner informasjon om mulige belønninger og hvordan du kan hente ut disse.

 

 

Hvorfor belønnes du for å dele dine meninger?

Bli belønnet for dine meningerDine synspunkter har påvirkningskraft. Tilbakemeldinger fra forbrukerne gjør at bedrifter og selskaper kan danne seg et bilde av hva befolkningen tenker om deres varemerke. Samtidig får man verdifull informasjon for hvordan man kan forbedre et eksisterende produkt eller hvordan man kan utvikle helt nye produkter for å imøtekomme markedet.

Bedrifter og selskaper bruker derfor mye ressurser på å hente inn nødvending data. Dette kommer deg til gode. Meningstorget fungerer som en plafform der vi setter deg som forbruker i kontakt med aktører som trenger dine meninger. Og for innsatsen tjener du belønninger.

Ved siden av poeng som du kan bytte inn mot penger hos PayPal eller i gavekort, så gir vi deg også lodd til våre kvartalsvise premietrekninger der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Les også: Tjen penger i våre trekninger!

 

Hvordan kommer jeg igang?

Du kan registrere deg her på Meningstorget. Det er helt gratis. Gå deretter til din epost der du bekrefter innmeldingen. Du vil så bli bedt om å svare på en del spørsmål om deg selv. Dette er for å danne oss et bilde av hvem du er og din livssituasjon slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser som passer din profil.

Så er du igang. Du vil motta spørreundersøkelser på epost og du kan også sjekke om det er ledige undersøkelser på «din-side».

Vær oppmerksom på at Meningstorget tar ditt personvern på alvor og følger alle forskrifter for dette. Ved innmelding vil du ikke bli bedt om å oppgi telefonnummer og heller ingen form for bankopplysninger.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.